search-button
cross-out

Η συγκλονιστική κατάθεση της 38χρονης θύμα του «δράκου» στο Μαρούσι

Η συγκλονιστική κατάθεση της 38χρονης θύμα του «δράκου» στο Μαρούσι

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τις στιγμές που πέρασε η 38χρονη Εύη στα χέρια του επίδοξου βιαστή της. Ήταν ένα από τα δύο θύματα, το πρωί της Δευτέρας, σε υπόγεια διάβαση του Αμαρουσίου. Μια καθημερινή διαδρομή προς τη δουλειά κατέληξε σε εφιάλτη.

Κάποια στιγμή όπως ανέβαινα τα σκαλιά και λίγο πριν φθάσω στην έξοδο, στο τελευταίο σκαλοπάτι, καταλαβαίνω δύο χέρια να με πιάνουν και να με τραβούν προς τα πίσω και να προσπαθούν να με ρίξουν κάτω.

Η Εύη ξεκινά την περιγραφή της: «Εγώ μένω Φιλοθέη και κατευθυνόμουν προς την πλευρά της Κηφισίας, στο ρεύμα προς την Κηφισιά, οπότε έπρεπε να περάσω από την υπόγεια διάβαση γιατί είναι πιο εύκολο από το να ανέβω στο φανάρι του Υγεία.

Περνάω τον Βασιλόπουλο κατεβαίνω τα σκαλιά, τσεκάρω μπροστά μου γιατί πάντα τσεκάρω ποιον έχω μπροστά μου και πίσω μου. Μπροστά μου έχω δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας και πίσω μου έχω έναν νεαρό γύρω στα 25 με 30 χρονών. Ήμασταν τέσσερα άτομα στην διάβαση. Ήταν 08:00 το πρωί και κατευθυνόμουν στη δουλειά μου».

Στη συνέχεια η 38χρονη αφηγείται ψύχραιμα πως εκδηλώθηκε η επίθεση: «Κάποια στιγμή όπως ανέβαινα τα σκαλιά και λίγο πριν φθάσω στην έξοδο, στο τελευταίο σκαλοπάτι, καταλαβαίνω δύο χέρια να με πιάνουν και να με τραβούν προς τα πίσω και να προσπαθούν να με ρίξουν κάτω.

Εκείνη τη στιγμή τρομοκρατήθηκα και πήγα να πέσω με το κεφάλι κάτω. Έστρεψα το σώμα μου προς τα μπροστά, φωνάζοντας δυνατά, ωστόσο έπεσα κάτω με την πλάτη, με αποτέλεσμα να χτυπήσω, αλλά ταυτόχρονα είδα και το πρόσωπό του.

Αυτός προσπαθούσε να με τραβήξει από τα πόδια, από τα χέρια, να με τραβήξει από το μπουφάν και να με σπρώξει προς την υπόγεια διάβαση. Εγώ έφερα αντίσταση, άρχισα να φωνάζω βοήθεια πολύ δυνατά, αλλά δυστυχώς εκείνο το σημείο επειδή έχει πάρα πολύ κίνηση ήταν δύσκολο να με ακούσουν».

Ακολούθησα η πάλη με τον δράστη και η προσπάθειά του να την τραβήξει σε απόμερο σημείο της διάβασης. Η Εύη περιγράφει: «Παλέψαμε περίπου 1-2 λεπτά σίγουρα. Άρχισε κάποια στιγμή να τρομοκρατείται και να φεύγει προς τα κάτω και εγώ να προσπαθώ να μαζέψω την τσάντα μου τουλάχιστον γιατί κατάλαβα ότι τελικά δεν ήθελε την τσάντα μου, η οποία ήταν δίπλα του και δεν την πήρε, ήθελε πιο πολύ να με τραβήξει προς την διάβαση και επειδή δεν το κατάφερε άρχισε να φεύγει γρήγορα».

Το 38χρονο θύμα του επίδοξου βιαστή έμεινε έκπληκτο διαπιστώνοντας ότι ο δράστης δεν έφευγε: «Παίρνω την τσάντα μου γρήγορα και όπως πάω να σηκωθώ βλέπω ότι είχε κοντοσταθεί λίγο πιο κάτω και με κοιτούσε. Φώναζα ότι θα καλέσω την αστυνομία, τον έβριζα, αλλά εκείνος τίποτα. Και εκείνη τη στιγμή περνά ένας ταξιτζής που μου ρωτά τι έπαθα, μπαίνω γρήγορα μέσα στο ταξί για να σωθώ».

Αμέσως μετά η Εύη έδωσε στους αστυνομικούς τα ιδιότυπα χαρακτηριστικά του δράστη: «Ήταν 25 με 30 χρονών, ξανθά μαλλιά, ανοιχτά χαρακτηριστικά, σταρένια επιδερμίδα, μπλε μάτια, προσεγμένο ντύσιμο, λαδί μπλούζα, μπεζ παντελόνι, πράσινα μυωπικά γυαλιά, κοκκάλινα και μεγαλόσωμος.

Δεν μου είπε τίποτα, δεν μίλησε στιγμή γι αυτό και δεν μπορώ να πω ότι σίγουρα είναι Έλληνας, βέβαια τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε Ευρωπαίο, αλλά δεν μου μίλησε καθόλου, απλά προσπαθούσε να με τραβήξει, να με πιάσει από τα πόδια, από τα χέρια για να με σύρει προς τα κάτω».

Σε ερώτηση αν ήταν μια καθαρά σεξουαλική επίθεση, η 38χρονη απάντησε: «Βέβαια. Όλο αυτό το διάστημα αυτό προσπαθούσε να κάνει. Με τράβηξε από τα πόδια, από τους γλουτούς, από τη μέση, όπου μπορούσε να με πιάσει. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η τσάντα μου ήταν δίπλα ακριβώς, ανοιχτή με πορτοφόλι. Του είπα πάρε την τσάντα και δεν μου απάντησε καθόλου, δεν τον ένοιαξε, απλά συνέχισε να με τραβάει».

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν σχηματίσει έναν κύκλο υπόπτων και καλούν τα θύματα προκειμένου να τους αναγνωρίσουν: «Πήγα στην ασφάλεια. Κατέθεσα. Είδα μια ακόμη κατάθεση γυναίκας στις 17 Μαΐου από μία κυρία, την διάβασα και ήταν ακριβώς ίδια τα χαρακτηριστικά με αυτά του άνδρα που εγώ είχα περιγράψει. Ήταν υπεράνω υποψίας.

Τον είδα αλλά τελικά από αυτόν που δεν το περίμενα, μου επιτέθηκε. Θα πάω αύριο το πρωί (σήμερα) στην αστυνομία να μου δείξουν κάποιες φωτογραφίες υπόπτων. Οι αστυνομικοί ήταν άψογοι, πήραν κατάθεση, αλλά μετά έπρεπε να πάω στο ΚΑΤ γιατί είχα χτυπήσει την πλάτη μου. Μου είπαν ότι είχαν κάποιους υπόπτους και είχαν κάνει προσαγωγές, αλλά δεν ταίριαζε κανένας, ο ένας ήταν μελαχρινός με μούσι. Αυτός που μου επιτέθηκε είχε πολύ ανοιχτά χαρακτηριστικά, 1,85 ύψος και σχετικά χοντρός».

Η Εύη μετά την επίθεση του επίδοξου βιαστή αισθάνεται: «Ανασφάλεια. Ούτως ή άλλως μέχρι τώρα πρόσεχα, αλλά από εδώ και πέρα θέλει δύο φορές να προσέχεις, που ήμαστε, ποιοι είναι δίπλα μας, να έχω πάντα παρέα.

Δεν πρόκειται ποτέ να περάσω από υπόγεια διάβαση πόσο μάλλον από την ίδια, που είναι τόσο κοντά στο σπίτι μου, πάντοτε προσπαθούσε να ήμουν με κόσμο και αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, ήταν φοβερό, τρομερό, να είμαι με δύο γυναίκες μπροστά και να μην ακούσουν τις φωνές μου.

Στις εργατικές κατοικίες που ήταν δίπλα άκουσαν σίγουρα. Με κοίταζαν κάποιοι Πακιστανοί, Ασιάτες και να προσπαθούν να δουν τι γίνεται αλλά ώσπου να δεις τι γίνεται και να κατέβεις να βοηθήσεις είναι μεγάλη η διαφορά».

Η 38χρονη μετά την φρικτή περιπέτειά της συμβουλεύει τις άλλες γυναίκες: «Πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ, όταν κινούνται, να βρίσκονται σε μέρη πολυσύχναστα και όχι σκοτεινά. Γιατί όχι να παίρνουν και κάτι μαζί τους. Κάποια λακ μαλλιών, κάτι για να αμυνθούν, ακόμη και να πάρουν μαθήματα αυτοάμυνας».  

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

Μητέρα 19χρονου Γεωργιανού που εισέβαλε με σφυρί  μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή: Ο γιος μου δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί…
Zina's Blog

Μητέρα 19χρονου Γεωργιανού που εισέβαλε με σφυρί μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή: Ο γιος μου δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί…

Για πρώτη φορά μιλά ο 36χρονος με νανισμό που συνελήφθη ως μέλος κυκλώματος μαστροπείας: Πήγα τα 2 κορίτσια σε ένα πάρτυ αλλά δεν ήξερα την ηλικία τους, ούτε τι έκαναν…
Zina's Blog

Για πρώτη φορά μιλά ο 36χρονος με νανισμό που συνελήφθη ως μέλος κυκλώματος μαστροπείας: Πήγα τα 2 κορίτσια σε ένα πάρτυ αλλά δεν ήξερα την ηλικία τους, ούτε τι έκαναν…

Σασμός:  Δημήτρης Λάλος- Μαριλίτα Λαμπροπούλου.  Eίναι ζευγάρι και στη ζωή;
Lifestyle news

Σασμός: Δημήτρης Λάλος- Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Eίναι ζευγάρι και στη ζωή;

Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων στους πολίτες για την αφρικανική σκόνη
Ελλάδα

Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων στους πολίτες για την αφρικανική σκόνη

Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο στο γκαράζ του σπιτιού του
Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο στο γκαράζ του σπιτιού του

Ο Άγιος Ιλαρίων, ο ηγούμενος της Ι.Μ Πελεκητής τιμάται στις 28 Μαρτίου
Ελλάδα

Ο Άγιος Ιλαρίων, ο ηγούμενος της Ι.Μ Πελεκητής τιμάται στις 28 Μαρτίου

Χαμός σε σχολείο της Λάρισας: Βρισιές και άγριος καβγάς μπροστά στα παιδιά – Κλήθηκε η αστυνομία
Ελλάδα

Χαμός σε σχολείο της Λάρισας: Βρισιές και άγριος καβγάς μπροστά στα παιδιά – Κλήθηκε η αστυνομία

Ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται πως βίασε 11χρονη “σπάει” τη σιωπή του:  Όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια…
Zina's Blog

Ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται πως βίασε 11χρονη “σπάει” τη σιωπή του: Όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια…

zinapost.gr