search-button
cross-out

Έβγαλε ‘στο σφυρί’ μαζί με τον καναπέ, το στήθος της

Έβγαλε ‘στο σφυρί’ μαζί με τον καναπέ, το στήθος της

Η 25χρονη Βρετανίδα Jessica Ο’ Brein ήθελε να πουλήσει έναν λευκό καναπέ που έχει στην κατοχή της και έτσι επέλεξε να ανεβάσει την αγγελία μαζί με φωτογραφίες του καναπέ σε μια σελίδα αγοροπωλησιών στο facebook.

Σύντομα, όμως οι χρήστες της σελίδας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς μαζί με τις φωτογραφίες του καναπέ υπήρχε και μια φωτογραφία με το πλούσιο στήθος της νεαρής κοπέλας να “ξεχειλίζει” μέσα από ένα μικροσκοπικό μωβ στηθόδεσμο, το οποίο μάλιστα είχε τραβήξει η ίδια σε μια φωτογραφία selfie.

Τα σχόλια των χρηστών δεν άργησαν να πέφτουν βροχή μιας και η αγγελία υποσχόταν και κατ’ οίκον παράδοση χωρίς επιπλέον χρέωση, με την φαντασία των πιο πονηρών να οργιάζει. Ένας άνδρας σχολίασε “η φωτό δείχνει κάτι πιο άνετο και από τον πιο μαλακό καναπέ”

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα οι διαχειριστές της σελίδας κατέβασαν την επίμαχη αγγελία και ενημέρωσαν την χυμώδη Βρετανίδα για το λάθος της, η οποία παρά την αρχική ντροπή είδε τη θετική πλευρά του πράγματος, αφού τώρα ο καναπές θα πουληθεί σίγουρα πολύ πιο εύκολα!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr