search-button
cross-out

Η καλή μέρα από το … Πρωινό φαίνεται!

Η καλή μέρα από το … Πρωινό φαίνεται!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας στην Αθήνα οδικώς το βράδυ της Δευτέρας από τη βόρεια Ελλάδα, όχι για να συζητήσει ξανά με τον ΑΝΤ1- εξάλλου ο Τζώνη Καλημέρης βρίσκεται εκτός Ελλάδας αυτή την εβδομάδα- αλλά για να κάνει μια ολιγοήμερη απόδραση στη δυτική Ελλάδα με τον καλό του φίλο, Θέμη Γεωργαντά.  Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά που συζητούσε να πάρει τη θέση του στο Πρωινό, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ενώ μετά την οικειοθελή αποχώρηση Ηλιάκη- Καβατζίκη από την εκπομπή θα δούμε νέα πρόσωπα στο πάνελ. Όσο για τον καλό συνάδελφο Άρη Καβατζίκη, αν και ο ίδιος δηλώνει κουρασμένος – δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για εκείνον- και σκέφτεται να μείνει εκτός τηλεόρασης, η αλήθεια είναι ότι έχει μια δελεαστική πρόταση για καθημερινή εκπομπή σε άλλο κανάλι και δεν έχει απαντήσει ακόμα αρνητικά. 

-Στο εντυπωσιακό πλατό του The Voice -το πιο μεγάλο στην Ελλάδα- θα γίνει το All Star: Dancing with the Stars για ακόμα πιο πλούσιο- και πιο διαδραστικό- θέαμα που δεν θα έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από τις εκδοχές των μεγάλων χωρών. 

-Κατσούλης VS Βερύκιου: Μια κόντρα που παρακολουθήσαμε έκπληκτοι χτες σε πραγματικό χρόνο μέσω twitter. Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, το θέμα είναι ότι ζούμε πλέον σε μια εποχή όπου το δημόσιο έχει μεγαλύτερη “γοητεία” από το ιδιωτικό…

-Ο Θοδωρής Μαραντίνης κέρδισε τις εντυπώσεις στο X- Factor και κάποιοι σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τηλεοπτικά. Ο ίδιος πάντως δεν κρύβει ότι θα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. 

-Τρίτο ραντεβού αυτή την εβδομάδα για το δίδυμο Σεργουλόπουλου- Μπακοδήμου με το Star. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αλλά με διαφορετικούς όρους. Το κλίμα είναι θετικό αλλά προς το παρόν η κάθε πλευρά έχει στο μυαλό της διαφορετικά πράγματα. 

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr