search-button
cross-out

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Περίμενε 10 ημέρες ΑΓΡΥΠΝΟΣ την αγαπημένη του και… κατέληξε στο νοσοκομείο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Περίμενε 10 ημέρες ΑΓΡΥΠΝΟΣ την αγαπημένη του και… κατέληξε στο νοσοκομείο

Μοιάζει με ταινία από το μέλλον αλλά συνέβη το καλοκαίρι του 2016 σε αεροδρόμιο της Κίνας… Ένας άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο περιμένοντας για δέκα ημέρες μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο 41χρονος Αλεξάντερ Πιέτερ Κιρκ γνώρισε την 26χρονη «Ζανγκ» από την Κίνα πριν από δύο μήνες μέσω ίντερνετ! Οι δυο τους μιλούσαν συνέχεια και σύντομα δημιούργησαν έναν δεσμό.

Εκείνος, ήθελε να την δει και να την αγκαλιάσει από κοντά… Για αυτό και πέταξε μέχρι την πόλη Changsha για να συναντήσει την αγαπημένη του… Εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την περίμενε άγρυπνος επί δέκα ημέρες, μέχρι που κατέρρευσε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης. Ο άντρας από την Ολλανδία παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η αγαπημένη του εντοπίστηκε και έδωσε τη δική της εκδοχή.

Όπως υποστήριξε, ο άντρας της είχε αποστείλει φωτογραφία με τα εισιτήρια, όμως εκείνη νόμιζε ότι της έκανε πλάκα. Μάλιστα, εκείνες τις μέρες ήταν σε άλλη πόλη για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση και είχε κλειστό το κινητό της.

Ζήτησε να δει από κοντά τον άνδρα μόλις αναρρώσει. Ωστόσο εκείνος μετά από όλα αυτά θα επιστρέψει στην πατρίδα του την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία και τους πρωταγωνιστές της

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr