search-button
cross-out

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: 18χρονος παρέσυρε και σκότωσε με Ι.Χ. 25χρονη που περίμενε το λεωφορείο

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: 18χρονος παρέσυρε και σκότωσε με Ι.Χ. 25χρονη που περίμενε το λεωφορείο

Τραγικός θάνατος 25χρονης σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο, όπου ένας 18χρονος Έλληνας οδηγός έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Πριάμου 54. Εκεί η 25χρονη και δύο ακόμα άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει ταχύτητα. Ο νεαρός και άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο, βγήκε από το δρόμο και καρφώθηκε με σφοδρότητα στη στάση. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα μία 25χρονη και να τραυματιστούν ακόμα δύο κοπέλες (ηλικίας 25 και 30 ετών), οι οποίες περίμεναν ανυποψίαστες το λεωφορείο.

Η 25χρονη που έχασε τη ζωή της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ οι άλλες δύο κοπέλες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με κατάγματα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο νεαρός οδηγός, ο οποίος είχε πάρει μόλις πριν λίγους μήνες το δίπλωμα οδήγησης, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr