search-button
cross-out

Έτοιμο ή ανέτοιμο το Πρωινό;

Έτοιμο ή ανέτοιμο το Πρωινό;

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης: 

Εντυπωσιακά τα νούμερα της πρεμιέρας για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη χαρά τόσο στον σταθμό τους όσο και στους ίδιους. Με τη ροή της εκπομπής να παρουσιάζει κάποια μάλλον αμήχανα σημεία, το ακριβοπληρωμένο πλατό των 400 τμ κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις, ενώ η χημεία του ζευγαριού δημιουργεί στο κοινό ζεστασιά και οικειότητα- οι δυο τους εξάλλου στην καθημερινότητά τους είναι ακόμα πιο τρυφεροί, προστατευτικοί και εκδηλωτικοί από ότι δείχνουν στην τηλεόραση. Το πάνελ τους όμως δείχνει προς το παρόν αδύναμο και ο τηλεθεατής νιώθει ότι λείπει ένα πρόσωπο με “ειδικό βάρος” που θα δώσει την απαραίτητη πληροφορία και δεν θα διεκδικήσει τον λόγο απλά για να ακουστεί.

Ευτυχώς όμως το πρωταγωνιστικό δίδυμο που έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία για τα δεδομένα του καναλιού στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μπορεί να καλύψει τα περισσότερα κενά- λίγη σπιρτάδα παραπάνω δεν θα ενοχλούσε κανέναν- και δεν σε κάνει να αναζητάς το τηλεκοντρόλ. Από τις 3 Οκτωβρίου βέβαια, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα, αφού ο ΑΝΤ1 έχει καθιερωθεί ως πρώτο κανάλι στην πρωινή ζώνη εδώ και τρία χρόνια, ενώ η Φαίη Σκορδά βρίσκεται επικοινωνιακά στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της αν και η απουσία του Λιάγκα ενδέχεται να ξενίσει πολλούς.

Στα όπλα της Φαίης πάντως θα είναι και το δίδυμο Σταμάτη-Κωνσταντινίδη που έχουν μεγάλη εμπειρία στο ρεπορτάζ, όπως και το αχτύπητο δίδυμο της Λίτσας και της Αργυρώς, ενώ αβαντάζ θα έχει λόγω ΑΝΤ1 και σε επίπεδο καλεσμένων. Άρα λοιπόν, η Κατερίνα και ο Κρατερός, προκειμένου να παράξουν ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν, οφείλουν να οχυρώσουν περισσότερο το πιο θετικό τους στοιχείο που δεν είναι άλλο από την ίδια τους τη σχέση και τις χαρισματικές προσωπικότητές τους. Γιατί, ας μην ξεχνάμε πως η τηλεόραση είναι κυρίως θέμα προσώπων και την ταύτιση που δημιουργούν με το κοινό τους. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr