search-button
cross-out

Καν’το όπως η Τατιάνα;

Καν’το όπως η Τατιάνα;

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης: 

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’90 από τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1. Πολύ όμορφη, ευγενής και αποφασισμένη να πετύχει. Για ένα διάστημα πρωταγωνίστησε και εκείνη στα δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού τύπου και στη συνέχεια υπηρέτησε με επιτυχία την κιτρινορόζ δημοσιογραφία. Αυτό απαιτούσαν οι εποχές, αυτό έκανε χωρίς να σημαίνει ότι το απολάμβανε κιόλας. Η φράση της “στην Τατιάνα δεν κάνουν Τατιανές” έγινε viral σε μια εποχή που διαδίκτυο στην Ελλάδα βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα. Τελικά η παρουσιάστρια, που κατά καιρούς γίνονταν πρώτη είδηση οι ηχηρές μεταγραφές της που της απέφεραν- δικαίως- πολλά χρήματα, όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πιο όμορφη και οπλιζόταν με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Στο κοινωνικό ρεπορτάζ δεν μπορούσε να την ξεπεράσει κανείς. Οι φωτογραφίες στα glossy περιοδικά από την όμορφή της οικογένεια μαλάκωσαν την άκαμπτη εικόνα που είχαν κάποιοι από τις εποχές της σκληρής κοινωνικής κριτικής. Η ίδια ήταν πλέον ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος και δεν έκρυβε την πιο τρυφερή και ευαίσθητή της πλευρά. “Το μητρικό της ένστικτο το βγάζει και στους συνεργάτες της” μου είχε πει πρόσφατα γυναίκα που δούλεψε αρκετό καιρό στο πλευρό της. “Έχει υψηλές απαιτήσεις αλλά ταυτόχρονα νοιάζεται για σένα, νιώθεις πραγματικά ότι σε αγαπάει. Κάποια περίοδο καθυστερούσαν οι πληρωμές μας και εκείνη μπήκε αμέσως μπροστά, μίλησε αυστηρά στην ιδιοκτησία του καναλιού και οι οφειλές μας τακτοποιήθηκαν αμέσως. Δεν το κάνουν πολλοί παρουσιαστές αυτό”. Η Τατιάνα επίσης δουλεύει πάρα πολύ. δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Είναι χαρακτηριστικό πως την πρώτη μέρα που επέστρεψε φέτος στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, έμεινε στη δουλειά μέχρι τις 10 το βράδυ.

Φέτος το “Tatiana Live” δείχνει ακόμα πιο αποτελεσματικό και ευέλικτο χωρίς να επαναπαύεται στις τηλεοπτικές του δάφνες. Η ίδια, πάντα σε εγρήγορση, μπορεί πλέον να κινηθεί με τεράστια ευκολία από τα πιο σοβαρά στα πιο ελαφριά θέματα της επικαιρότητας με μια φυσικότητα που καμία άλλη παρουσιάστρια δεν μπορεί να μιμηθεί. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αγγίξει το όριο της υπερβολής στις αντιδράσεις της αλλά έχει πλέον αποδειχτεί πως το -φανατικό της- κοινό την επικροτεί, ενώ η ίδια θεωρείται πλέον μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως και η συνταγή της, έτσι και η ομάδα της  είναι λειτουργική και τη βοηθάει, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που κλείνουν πάνελ με το σκεπτικό της αναγνωρισιμότητας και του φυσικού (ή επίκτητου) κάλλους. 

Φυσικά η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ χωρίς τίμημα και η ίδια δεν διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της: «Όταν σβήνουν τα φώτα είμαι όπως είμαι και στο γυαλί. Είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να δουλεύω λίγο λιγότερο και να ζω λίγο περισσότερο».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr