search-button
cross-out

Εισαγγελέας για την αποχή των μαθητών από σχολείο της Βόλβης λόγω των προσφυγόπουλων

Εισαγγελέας για την αποχή των μαθητών από σχολείο της Βόλβης λόγω των προσφυγόπουλων

Την παρέμβαση του εισαγγελέα αναμένεται να ζητήσει ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συνεχίζεται η αποχή των μαθητών στο δημοτικό σχολείο Προφήτη στο δήμο Βόλβης, επειδή στο σχολείο δημιουργήθηκαν απογευματινά τμήματα για προσφυγόπουλα.  

«Θα δούμε τι θα γίνει και σήμερα και αν συνεχιστεί η αποχή θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα» δήλωσε στο Έθνος ο κ. Παναγιώτης Ανανιάδης, μετά την αποχή των μαθητών για δεύτερη ημέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Ανανιάδης έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα, η οποία ελήφθη από μια άτυπη πενταμελή επιτροπή καθώς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν υφίσταται μετά την παραίτηση 4 εκ των 7 μελών του.

«Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο» προσθέτει ο κ. Ανανιάδης. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr