search-button
cross-out

Η βουλευτής που συγκίνησε ολόκληρη τη Βρετανία -Μίλησε στη Βουλή για τον θάνατο της 5 ημερών κόρης της

Η βουλευτής που συγκίνησε ολόκληρη τη Βρετανία -Μίλησε στη Βουλή για τον θάνατο της 5 ημερών κόρης της

Ολόκληρη τη Βρετανία συγκίνησε ο λόγος μίας βουλευτού των Εργατικών κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων για το θέμα του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και του χαμού ενός μωρού.

Η Βίκι Φόξκροφτ μίλησε για το πως έχασε την μικρή της κόρη Βερόνικα όταν εκείνη ήταν ακόμα βρέφος, εξηγώντας ότι της ήταν δύσκολο να μιλήσει για την απώλειά αυτή ακόμα και στους πιο στενούς της φίλους.

Η εγκυμοσύνη της ξεκίνησε εντελώς απροσδόκητα όταν η Φόξκροφτ ήταν μόλις 16 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Κατά τη διάρκεια το τοκετού όμως, ο ομφάλιος λώρος τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό του βρέφους, εμποδίζοντάς το να αναπνεύσει με αποτέλεσμα 5 ημέρες μετά η ίδια με τον σύντροφό της να πάρουν την απόφαση να το βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

«Αυτός είναι πιθανότατα ο πιο δύσκολος λόγος που έπρεπε ποτέ να γράψω και να εκφωνήσω. Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ για την εβδομάδα ενημέρωσης για την απώλεια μωρού, αλλά αυτό υπάρχει παντού γύρω μου. Πάλεψα συζητώντας με τον εαυτό μου εάν πρέπει ή όχι να συμβάλλω εδώ, είναι τόσο προσωπική υπόθεση… η απόλυτη αλήθεια είναι ότι πάλεψα να μιλήσω στην οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους για αυτό. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους πολλούς φίλους στους οποίους δεν το είπα, όχι επειδή δεν θέλω να το γνωρίζετε ή επειδή ντρέπομαι, απλά επειδή το βρίσκω πολύ δύσκολο για να το κάνω», ξεκίνησε να λέει η Φόξκκροφτ εξηγώντας ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο αποφάσισε τελικά να μιλήσει ήταν επειδή ήθελε να τιμήσει τη μνήμη της μικρής της κόρης.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr