search-button
cross-out

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή!

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή!

O Nίκος Γεωργιάδης γράφει: 

Μόλις δυο εβδομάδες κράτησε το σχήμα Βαλάντη- Νάνσυς Αλεξιάδη στο 47 Classic στο Κολωνάκι. Το νυχτερινό στέκι κατέβασε ρολά μετά από διαφωνία των συνιδιοκτητών. Στον ίδιο χώρο επρόκειτο να παίζεται κάθε Δευτέρα και η νέα συγγραφική απόπειρα του Γιώργου Βάλαρη με τη Βίκυ Κάβουρα.

Νέα ταξιδιωτική εκπομπή προγραμματίζεται στον ΣΚΑΪ με διάσημους Έλληνες καλεσμένους  και παρουσιαστή- έκπληξη. Περισσότερα σύντομα.

Άλλα τέσσερα γυρίσματα απομένουν για τα blind auditions του The Voice, που είδε τα νούμερά του να απογειώνονται αυτή την εβδομάδα.

Καλεσμένη την επόμενη εβδομάδα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 θα είναι η Δέσποινα Βανδή που μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται για θρίαμβο στο Mamma. Προς το παρόν μπορείτε να απολαύσετε τη λαμπερή φωτογράφιση και αποκαλυπτική συνέντευξή της στο εορταστικό ΟΚ! που κυκλοφορεί και να κατεβάσετε το ειδικό appilication του Rising Star που μας επιτρέπει να γίνουμε κι εμείς κριτές!

Η Φαίη Σκορδά δεν κρύβει τη συμπάθειά της για το νέο μέλος της τηλεοπτικής της παρέας, τον Κώστα Τσουρό που έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό, αν κρίνει κανείς από τα μηνύματα που δέχεται. Ήδη χτες έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη στήλη της μαγειρικής, κάτι που θα συνεχιστεί μάλλον και τις επόμενες μέρες. 

Ξαφνικό διαζύγιο που προκαλεί εντυπώσεις για πολύ γνωστό αθλητή. Μείνετε κι γι’ αυτό συντονισμένοι εδώ…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr