search-button
cross-out

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής για το τι αντίκρισαν μόλις έφθασαν στο σημείο του φριχτού τροχαίου

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής για το τι αντίκρισαν μόλις έφθασαν στο σημείο του φριχτού τροχαίου

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από το μεσημέρι της Κυριακής μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να προχωρήσει στον απεγκλωβισμό των ανθρώπων συγκλονίζει με την περιγραφή του για τις πρώτες εικόνες μετά το τραγικό δυστύχημα. Ο κ. Λουκάς Σύρος το πρωί της Τρίτης μίλησε για το τραγικό συμβάν στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 περιγράφοντας τις εφιαλτικές εικόνες που αντίκρισαν όταν έφτασαν στο σημείο που είχε πραγματοποιηθεί το μοιραίο.

Τραγική φιγούρα στο σημείο ο πατέρας, ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί «Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σύρος.

«Από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει όλο το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας. Η τόσο σφοδρή σύγκρουση όπως φαίνεται από το βίντεο καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έφερε. Ο πατέρας ήταν πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση, δεν το εύχομαι πραγματικά σε κανέναν συνάνθρωπό μας», είπε χαρακτηριστικά στην περιγραφή του επικεφαλής του κλιμακίου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρέθηκε στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr