search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Survivor: Η αλήθεια για τον Χολίδη και το άγχος του Μανίκα

Niko-Polis Blog: Survivor: Η αλήθεια για τον Χολίδη και το άγχος του Μανίκα

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Αν και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Γιώργος Μανίκας θα ταξίδευε την Κυριακή στον Άγιο Δομίνικο, τελικά εκείνος απάντησε μέσω social media με μια φωτογραφία με τον μοναχογιό του στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή του- δεδομένα που ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα άλλαζαν.

Ο μικρός Άγγελος παραμένει όμως ό,τι πιο σπουδαίο για εκείνον και, όπως λένε οι φίλοι του, θεωρεί τον ρόλο του πατέρα ιερό. Αυτός ήταν και ο μεγάλος ενδοιασμός του για τη συμμετοχή του στο Survivor, μια εμπειρία που ήθελε να ζήσει πολύ από την αρχή, αλλά η ανάγκη του να βρίσκεται κοντά στο παιδί του σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας τον έκανε πολύ διστακτικό.

 Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Χολίδης, που μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από μια sold out συναυλία μπροστά σε 1500 ανθρώπους στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, προς το παρόν παρακολουθεί το Survivor από το σπίτι του.

Αν και ο Σκάι ήθελε πολύ τον καλογυμνασμένο τραγουδιστή να λάβει μέρος, λέγεται ότι ενοχλήθηκε- δικαιολογημένα- από δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι “αυτοπροτάθηκε” για τον Άγιο Δομίνικο- συμπτωματικά στο ίδιο νησί έχει κάνει παλιότερα διακοπές- και μάλιστα πριν καν γίνει ραντεβού με το κανάλι.

Ο Χρήστος Χολίδης μάλιστα έχει ήδη δεχτεί κρούση και για το I ‘m a celebrity.. Get me out of here αλλά η ακούγεται πως απάντησή του δεν ήταν θετική αφού έχει κλεισμένες εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα. Για το ίδιο παιχνίδι έχουν ακουστεί τα ονόματα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του Νίκου Αναδιώτη.

Και αν νομίζετε ότι με αυτά τα δύο παιχνίδια “κλείνουμε” για φέτος, σκεφτείτε το ξανά. Στον τηλεοπτικό στίβο μάχης ακούγεται ότι μπαίνει και άλλο ένα κανάλι με ένα νέο reality επιβίωσης που θα διαδραματίζεται σε μια ερημική νησίδα με Έλληνες και Τούρκους παίχτες που θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στη γειτονική χώρα!

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής , ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr