search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Αντρικές υποθέσεις!

Niko-Polis Blog: Αντρικές υποθέσεις!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Με μία από τις πιο λιτές ανακοινώσεις των τελευταίων ετών, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα το τέλος της συνεργασίας του με τον Τζώνη Καλημέρη. Ένα διαζύγιο που ακουγόταν εδώ και καιρό ότι θα ανακοινωθεί, την ίδια στιγμή που πολλοί το συνέδεαν με τη φημολογούμενη επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στο ίδιο κανάλι.

Η αιφνίδια απομάκρυνση του Καλημέρη, όμως, ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του ανεξίτηλο σημάδι στην ιδιωτική, αλλά και τη δημόσια τηλεόραση τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, δεν έγινε για να επιστρέψει ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς οι διαπραγματεύσεις του με το κανάλι είχαν παγώσει, επειδή δεν προέκυπτε συμφωνία των δύο πλευρών σε δύο σημαντικά σημεία- τα εμπόδια όμως είναι για να ξεπερνιούνται…

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor αλλά υπάρχει αρκετό μυστήριο γύρω από την εμφανή πλέον αντιπάθεια που του τρέφουν συμπαίκτες και αντίπαλοι. Οι πηγές μας στο νησί επιμένουν ότι όντως έχει συμβεί κάτι σοβαρό που η Παραγωγή έχει αποκρύψει. Γιατί όμως να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που ισχύει, η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανεβάζει πολύ τα νούμερα και οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού δεν θα ήθελαν με τίποτα να αποχωρήσει. Αυτό που είναι πάντως γεγονός  ότι σε αυτού του είδους τα reality, το μοντάζ μπορεί θαυμάσια να επηρεάσει την κρίση του κοινού και αυτό θα ήταν έως και θεμιτό αν δεν δημιουργούσε ακραίες αντιδράσεις κάποιων τηλεθεατών που φτάνουν στο σημείο να απειλούν μέσα από τα social media τη σωματική ακεραιότητα παικτών και συγγενών τους.

Και κάτι που θέλαμε να σχολιάσουμε από το βράδυ της Παρασκευής. Η κίνηση του Νίκου Καρβέλα να πετάξει την τσίχλα του σε μια παίκτρια του Star Academy ήταν ίσως ό,τι πιο άκομψο και αγενές έχουμε δει σε βραδινό σόου μετά τα -επικά- ξεσπάσματα του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο Fame Story. Στο ίδιο live ρώτησε εμμέσως πλην σαφώς έναν άλλον παίκτη αν είναι gay ή straight, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, ειδικά γιατί ο συγκεκριμένος δεν είχε κάνει κιόλας το παραμικρό για να προκαλέσει τέτοιου είδους σχόλια που στιγματίζουν.

Είδαμε σε μεταμεσονύκτια επανάληψη την εκπομπή του Βαγγέλη Περρή στον ΣΚΑΪ. Έχει όντως βελτιωθεί αισθητά ή της ταίριαζε καλύτερα η ώρα; Μάλλον και τα δύο. 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr