search-button
cross-out

Δολοφονία στο Μοσχάτο- Η πρώην πεθερά του θύματος ξεσπά: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο… Η κόρη μου αγαπάει ακόμα τον πρώην σύζυγό της» (Video)

Δολοφονία στο Μοσχάτο- Η πρώην πεθερά του θύματος ξεσπά: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο… Η κόρη μου αγαπάει ακόμα τον πρώην σύζυγό της» (Video)

Η μητέρα της πρώην συζύγου του θύματος της δολοφονίας στο Μοσχάτο, με δράστη τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η πρώην πεθερά του 47χρονου επιχειρηματία μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ενώ υποστήριξε πως ήταν με την κόρη της ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με τον γαμπρό της να έχει κλονιστεί από την κρίση.

«Δεν τον αγαπούσε, τον αγαπάει…» ανέφερε η γυναίκα, ενώ συμπλήρωσε «Όταν αυτό το εξαιρετικό παιδί, συνεπεία της κρίσης και του θανάτου των γονέων του και επείδη έμειναν τα κληρονομικά μπερδεμένα- δεν φταίνε και τα αδέρφια του γαμπρού μου, ούτε ο γαμπρός μου… Όταν υπάρχουν υποχρεώσεις και τυπικά θέματα να λυθούν, πολλές φορές οι άνθρωποι χάνουν την ψυχραιμία τους… Ο γαμπρός μου ήθελε να είναι και ήταν ο καημένος προσπαθούσε να είναι στην οικογένεια τέλειος…».

Τόνισε, δε, ότι η ψυχολογία της κόρης είναι πολύ άσχημη, ενώ μίλησε και για το πως γνωρίστηκε με τον Παραολυμπιονίκη. Αποκάλυψε, δε, πως η κόρη της δεν της είχε πει για την οικογενειακή βία που αντιμετώπιζε, καθώς δεν ήθελε να την στεναχωρήσει, μια και αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ανέφερε, τέλος, πως θεωρεί ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο από τον Παραολυμπιονίκη, καθώς είχε κλείσει τις κάμερες ασφαλείας και είχε κατεβάσει τα ρολά.

Δείτε τα βίντεο…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr