search-button
cross-out

Niko-Polis Blog:Ο Λάτσιος στον ΑΝΤ1 και ο Καλημέρης στο Mega;

Niko-Polis Blog:Ο Λάτσιος στον ΑΝΤ1 και ο Καλημέρης στο Mega;

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τη “χρυσή” περίοδο του ΑΝΤ1. Η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε ξαφνικά το καλοκαίρι του 2015, ενώ μετά το πρόσφατο “διαζύγιο” του σταθμού με τον Τζώνη Καλημέρη έγινε πολύς λόγος για την επικείμενη επιστροφή του πρώτου  στη διεύθυνση προγράμματος. Οι τελευταίες πληροφορίες μας λένε ότι, μετά από ένα διάστημα που είχαν παγώσει οι διαπραγματεύσεις, η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 είναι πιο πιθανή από ποτέ, αφού υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που είχαν προκύψει (και αυτά δεν ήταν μόνο οικονομικά). Φυσικά τίποτα δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα αλλά οι επαφές συνεχίζονται σε μία αρκετά κρίσιμη περίοδο για όλα τα ιδιωτικά κανάλια που καλούνται να αντιμετωπίσουν την Τουρκική απόβαση στην τηλεοπτική μας αγορά μέσω ΣΚΑΪ.

Όσο για τον Τζώνη Καλημέρη, ακούγεται έντονα ότι έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος  – όπως έχει ήδη γίνει ευρέως γνωστό-  επιθυμεί έντονα να αποκτήσει τη συχνότητα του Mega- πρωτοβουλία που φαίνεται να έχει και Κυβερνητική εύνοια. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στη δεκαετία του 90, στο Μεγάλο Κανάλι είχαν εργαστεί τόσο ο Τζώνη Καλημέρης όσο και ο Γιάννης Λάτσιος.

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr