search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Όλα καλά θα (τους) πάνε!

Niko-Polis Blog: Όλα καλά θα (τους) πάνε!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Με συνοπτικές διαδικασίες  αποφασίστηκε σήμερα η μετακίνηση του YFSF στην prime time ζώνη της Πέμπτης αφού το εντυπωσιακό show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 είχε αδικηθεί φέτος απέναντι από το σαρωτικό Survivor και ούτε η guest εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια την Κυριακή κατάφερε πολλά. Η Ζέτα πάντως απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο σωστή επαγγελματίας είναι, επιλέγοντας να κάνει μια διακριτική εμφάνιση ως μέλος της επιτροπής για να μην επισκιάσει την παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου. Και μιας και αναφερθήκαμε στη Ζέτα, να πούμε ότι το Ρουκ Ζούκ ξεκινάει γυρίσματα την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Όσο για τον σύντροφο της Ζέτας, Μιχάλη Χατζηγιάννη, κυκλοφόρησε μετά από πολλές καθυστερήσεις το νέο του τραγούδι με τίτλο “Κοίτα με” σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Μπορεί τα λόγια να μας προβλημάτισαν λίγο στην αρχή, τόσο όμως η μελωδία όσο και η ερμηνεία του Μιχάλη είναι ότι πιο καλύτερο έχουμε ακούσει από εκείνον εδώ και χρόνια. Ο Μιχάλης θα ανακοινώσει οσονούπω έναν περιορισμένο αριθμό καλοκαιρινών συναυλιών σε Αθήνα και Περιφέρεια (η πρώτη θα γίνει μάλλον στου Παπάγου) και την ίδια εποχή θα κυκλοφορήσουν και νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του. 

Στην Ελαφόνησο έγιναν τη Δευτέρα τα γυρίσματα για το κλιπ της τελευταίας επιτυχίας του Χρήστου Χολίδη “Εγώ για σένα”. H επιστροφή του πάντως στη νυχτερινή Αθήνα φαίνεται πως πάει πολύ καλά, αφού από αυτή την εβδομάδα το Frangelico θα είναι ανοιχτό τέσσερις φορές την εβδομάδα (Τετάρτη με Κυριακή). 

Με μέσο όρο πάνω από 30% το  Celebrity Travel του ΣΚΑΪ (κάθε Τετάρτη μετά το Survivor) παίρνει ήδη το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Ο παρουσιαστής του, Νίκος Κοκλώνης θα περάσει όλο το καλοκαίρι γυρίζοντας τον κόσμο μαζί με τους διάσημους καλεσμένους του έτσι ώστε να υπάρχουν αρκετά έτοιμα επεισόδια για το φθινόπωρο. 

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr