search-button
cross-out

Τραγικό τέλος για τη Sara στο Λονδίνο – Γιόρταζε για τη νέα της δουλειά

Τραγικό τέλος για τη Sara στο Λονδίνο – Γιόρταζε για τη νέα της δουλειά

Η 21χρονη Sara Zelenak είναι η δεύτερη Αυστραλή που επιβεβαιώθηκε νεκρή στην επίθεση στο Λονδίνο, με τη μητέρα της να έχει ταξιδέψει από την Αυστραλία για να τη βρει.

Ενώ τα ονόματα των δύο θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο δεν είχαν ανακοινωθεί επίσημα, η οικογένεια της 28χρονης Kirsty Boden επιβεβαίωσε τον θάνατό της. Το δεύτερο θύμα από την Αυστραλία είναι η Sara Zelenak που χωρίστηκε από τη φίλη της όταν ξεκίνησε η επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ο πρωθυπουργός Malcolm Tunbull μίλησε με τις οικογένειες των δύο θυμάτων που πέθαναν στην τελευταία τρομακτική επίθεση στο Λονδίνο. Η οικογένεια της 21χρονης Sara Zelenak φοβόταν για το χειρότερο καθώς δεν είχαν νέα της μετά το χτύπημα στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Η μητέρα της Julie Wallace ταξίδεψε στο Λονδίνο την Τρίτη για να βρει την αγνοούμενη κόρη της που εργαζόταν ως νταντά από τον Μάρτιο και είχε γλιτώσει από την επίθεση στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ και τη συναυλία της Ariana Grande.

Από μια αλλαγή στα σχέδια και ενώ κανονικά θα δούλευε το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε τελικά έξω με μια φίλη της. Η τελευταία φορά που μίλησε με τη μητέρα της ήταν το απόγευμα της Παρασκευής. Της έλεγε πόσο χαρούμενη ήταν για το επερχόμενο ταξίδι που θα έκαναν στο Παρίσι με τη μητέρα της και τον πατριό της. Ο θετός της πατέρας Mark Wallace ήταν απογοητευμένος όταν μάταια προσπαθούσε να τη βρει τηλεφωνόντας σε όλα τα νοσοκομεία στο Λονδίνο.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν η φίλη της Pri Gonçalves με την οποία χωρίστηκαν όταν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητες για να σωθούν από την επίθεση με φορτηγάκι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Είχαν φύγει από το εστιατόριο London Grind λίγες στιγμές πριν από την επίθεση και έψαχναν ένα μπαράκι για να συνεχίσουν τη βραδιά τους όταν ξεκίνησε ο τρόμος.

Όταν γύρισε πίσω της και είδε ότι δεν ήταν μαζί της η Sara της τηλεφώνησε ένα λεπτό αφότου η αστυνομία έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα για την τρομακτική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της δύο ακόμα φορές αλλά δεν απάντησε κανείς. Είχαν συναντηθεί στο τρένο και βγήκαν για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της Sara στο Γουέστμινστερ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr