search-button
cross-out

Niko- Polis Blog: Η “κατάρα” του τηλεοπτικού δεύτερου ρόλου

Niko- Polis Blog: Η “κατάρα” του τηλεοπτικού δεύτερου ρόλου

O Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελένη Τσολάκη, Σάσα Σταμάτη είναι μερικά από τα άκρως αναγνωρίσιμα και συζητημένα πρόσωπα  της τηλεόρασης που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να καταξιωθούν ως “πρωταγωνιστές”, αν και δεν έχουν κρύψει ότι είναι κάτι που θέλουν πολύ. Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μπορεί να μην έχει τον πρώτο ρόλο στην tv, έχει όμως παρουσιάσει μόνος του εκπομπές στο παρελθόν ενώ στο ραδιόφωνο κάνει υψηλότερες ακροαματικότητες από μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “απολαμβάνοντας” μόλις το 1/5 των απολαβών τους! Επίσης το ΣουΚου, σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύουν κάποιοι, δεν έχει πάει χειρότερα από την περασμένη χρονιά που η Μαρία Μπεκατώρου είχε δίπλα της τον Νίκο Μουτσινά. 

Η Ελένη Τσολάκη έχει φτάσει αρκετές φορές στην πηγή αλλά δεν έχει πιει νερό. Αν και η προβολή που κερδίζει δεν απέχει καθόλου από την εκείνη της “κεντρικής” Σταματίνας Τσιμτσιλή, προς το παρόν το κανάλι της δεν έχει τολμήσει να την αναβαθμίσει, γεγονός που, όπως μαρτυρούν κάποιοι, την έχει κάνει πλέον να μην κρύβει την απογοήτευσή της. 

Όσο για τη Σάσα Σταμάτη, που είχε κάνει φέτος δοκιμαστικά για το Lucky Room δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά κέρδισε τελικά τη θέση της (όχι όμως και τις εντυπώσεις) η Μαντώ Γαστεράτου, λέγεται ότι νιώθει παραπονεμένη που δεν έχει προταθεί να κάνει κάτι διαφορετικό, όσο και αν το τηλεοπτικό της προφίλ έχει “μαλακώσει” τις δυο τελευταίες σεζόν και συνεχίζει να φέρνει αποκλειστικότητες στο “Πρωινό”. 

Εννοείται ότι οι παραπάνω τρεις περιπτώσεις προσώπων που μπορεί να νιώθουν αδικημένοι επαγγελματικά, δεν είναι οι μόνες- ενδιαφέρον, έχει επίσης η περίπτωση της Κατερίνας Ζαρίφη, που πέρασε δύσκολα φέτος στο πάνελ της “Ελένης”- καθώς πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης προσπαθούν να πείσουν (ή απλά περιμένουν καρτερικά) από τα κανάλια τους μια διαφορετική πρόταση που θα τους επιτρέψει να ξεδιπλώσουν παραπάνω το επικοινωνιακό τους χάρισμα. Από την άλλη μεριά, οι προϊστάμενοί τους δεν τολμούν ή δεν επιθυμούν να κάνουν εύκολα αλλαγές. Ειδικά  για τις πρωινές εκπομπές ακούμε πάντα να λένε ότι “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις” -η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα είχε προκαλέσει, αδικαιολόγητη, όπως αποδείχτηκε, ανησυχία σε κάποια στελέχη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Φαίης να πληθαίνει μέχρι την προπαραμονή της πρεμιέρας. Κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη μιας ενδεχόμενης ήττας επειδή αλλοίωσε τη χημική σύσταση μιας τηλεοπτικής παρέας, ενώ όσοι νιώθουν, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα- αδικημένοι, δυσκολεύονται να πάρουν το ρίσκο μιας οικειοθελούς αποχώρησης σε ένα λαβωμένο και αβέβαιο τηλεοπτικό τοπίο. 

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr