search-button
cross-out

Niko- Polis Blog: Στο “Rodeo” των εξελίξεων!

Niko- Polis Blog: Στο “Rodeo” των εξελίξεων!

O Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Το κέρδισε τελικά το στοίχημα ο Βαγγέλης Περρής και η ομάδα του, αφού το Rodeo, αν και ξεκίνησε κάπως αμήχανα, κατάφερε να βρει την ταυτότητά του, αναπληρώνοντας το κενό που άφησε το “Όλα”. Εξαιρετική η δουλειά της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες στα ξεκαρδιστικά βίντεο που αλιεύουν και ξημεροβραδιάζονται στο μοντάζ. Το μόνο που χρειάζεται λίγο προσοχή είναι οι εμμονικές τάσεις με τον Μένιο Φουρθιώτη. Άλλο πράγμα η σάτιρα- ακόμα και σκληρή- άλλο οι προσωπικές κόντρες, που δεν πρέπει να αφορούν τον τηλεθεατή. 

Όσο για τον παλιό φίλο του Περρή, Θέμο Αναστασιάδη, που αναρρώνει ακόμα μετά την περιπέτεια που είχε με τα μάτια του (στα τελευταία γυρίσματα της εκπομπής του δεν άντεχε ούτε τα φώτα των προβολέων), κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν θα επιστρέψει του χρόνου στον ΑΝΤ1- οι στενοί του συνεργάτες λένε ότι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για τις προθέσεις του. 

Πολλοί χωρισμοί στην εγχώρια showbiz και το καλοκαίρι μόλις έχει ξεκινήσει. Ήδη δύο από αυτούς πρόκειται να γίνουν γνωστοί μέσα στις επόμενες μέρες…

Αποχώρησε χτες ο Γιώργος Χρανιώτης από το Survivor, αλλά ο ίδιος είχε ζητήσει εξαρχής να μην επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα, αλλά να παραμείνει δέκα μέρες στο νησί για να κάνει σερφ. Από την άλλη μεριά, οι Τούρκοι Παραγωγοί πολύ θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει νωρίτερα ώστε να εμφανιστεί στο Panorama. 

Συνεχίζει τελικά και η Αννίτα Πάνια στο Epsilon παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για επικείμενη αποχώρησή της.

Δυο Σαββατοκύριακα έμειναν για το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” του Alpha και το “Σου Κου” του ΑΝΤ1.  Η Μαρία Μπεκατώρου όμως θα ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” στους τηλεθεατές στις 13 Ιουλίου, που ολοκληρώνεται το Your Face Sounds Familiar”. 

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr