search-button
cross-out

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον 5χρονο Βαγγέλη που πάσχει από καρκίνο- Τα συγκινητικά λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη και η ανακοίνωση της οικογένειας του παιδιού (Video)

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον 5χρονο Βαγγέλη που πάσχει από καρκίνο- Τα συγκινητικά λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη και η ανακοίνωση της οικογένειας του παιδιού (Video)

Όλη η Ελλάδα ευαισθητοποιήθηκε με την ιστορία του 5χρονου Βαγγέλη, ο οποίος πάσχει από καρκίνο και έχει την ελπίδα να σωθεί, κάνοντας ένα ειδικό εμβόλιο το οποίο υπάρχει μόνο στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης.

Για την πειραματική αυτή θεραπεία χρειάζονται 500.000 ευρώ, τα οποία, όπως ανακοίνωσε ο νονός του παιδιού, Πέτρος Πολυχρονίδης, συγκεντρώθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

«Κλαίμε μία ολόκληρη μέρα…» τόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ενώ συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένος «Μαζεύτηκε μισό εκατομμύριο ευρώ σε τέσσερις μέρες… Αντίστοιχα ήταν τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε σαν οικογένεια και είναι όλα αγάπης και μας έκαναν να σκεφτούμε πως υπάρχουν άνθρωποι…».

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, οι 100.000 μαζεύτηκαν από μονόευρα, ενώ 50.000 ευρώ έδωσε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς οι Διεθνής μας χάρισαν τους μισθούς τους, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στην εκπομπή του Star, προβλήθηκε και η ανακοινώση των γονιών του παιδιού.

«Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους» τόνισαν, μεταξύ άλλων, οι γονείς του παιδιού στην συγκινητική ανακοίνωσή τους, στην οποία θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι πρόσφεραν χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη.

Δείτε το απόσπασμα…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr