search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Η μεγάλη βραδιά της μουσικής και η είδηση για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Niko-Polis Blog: Η μεγάλη βραδιά της μουσικής και η είδηση για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Η χτεσινή μέρα μας αποχαιρέτησε με ανάμεικτα συναισθήματα. Από την τραγική είδηση της απώλειας της Νανάς Καραγιάννη, ενός  ταλαντούχου και πανέμορφου κοριτσιού που δεν κατάφερε να κερδίσει τους δαίμονές του, μέχρι τη λαμπερή διοργάνωση των Mad Awards, όπου κανείς δεν προσέχει πλέον τα βραβεία, αλλά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στη σκηνή: Από την έξυπνη διασκευή που είχαν ετοιμάσει για τη Φουρέιρα (με περούκα Rihanna) στο “Κάτι” του Φοίβου, το νέο τραγούδι του Ρέμου με τίτλο “Ωπα” και τη συνάντησή του επί σκηνής με τη Demy, το ραπάρισμα του Σάκη Τανιμανίδη με τους Onirama, τον σέξι χορό της Ειρήνης Παπαδοπούλου,  την υστερία που προκάλεσε στα νεαρά κορίτσια ο Βαγγέλης Κακουριώτης,  το ντουέτο έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου με την Τάμτα αλλά και τη διασκευή στο “Δηλητήριο” που ερμήνευε πριν 25 περίπου χρόνια ο Βασίλης Καρράς με την Κωνσταντίνα, από τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Naya, και το νέο τραγούδι της Πάολας με τον NiVo και τον Γιώργο Θεοφάνους να παίζει πιάνο… ήταν μια νύχτα που είχε αρκετές πετυχημένες στιγμές και αρκετά άδεια καθίσματα με τους τραγουδιστές και τις εταιρίες να διαχωρίζονται φέτος από τους υπόλοιπους guests και να κάθονται σε μεγάλους μαύρους καναπέδες, οι οποίοι την περισσότερη ώρα γέμιζαν με τρίτους αφού οι εγχώριοι σταρ βρίσκονταν στα καμαρίνια τους. Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν τέτοιες διοργανώσεις  και μπράβο στην ομάδα του Mad που προσπαθεί για το καλύτερο με συνθήκες μη ευνοϊκές.

Αν και τα βραβεία θα τα δείξει ο Alpha, ο ΑΝΤ1 “δάνεισε” αρκετά πρόσωπά του για να παρουσιάσουν βραβεία. Ένα από αυτά που δεν ήταν μεν εκεί, αλλά τη σεζόν που πέρασε συζητήθηκε πολύ αφού πέρασε και από τα δύο αυτά κανάλια. Πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο παρουσιαστής του νέου, ισραηλινής προέλευσης,  θεαματικού τηλεπαιχνιδιού που έκλεισε ο ΑΝΤ1 για το φθινόπωρο, με τίτλο Still Standing, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Lucky Room. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προβάλλεται αυτή τη στιγμή με επιτυχία σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους η Κίνα, η Τουρκία και η Ιταλία.

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr