search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Άρτον και θεάματα!

Niko-Polis Blog: Άρτον και θεάματα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

-Η επιστροφή του Αντώνη Ρέμου στο “Αθηνών Αρένα” θα είναι άκρως εντυπωσιακή, αφού το πρώτο του πρόγραμμα θα έχει, λένε, στοιχεία καμπαρέ, καθώς θα συνοδεύεται από εντυπωσιακές παρουσίες ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Courteney Parker. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό, όμως, είναι ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμα και την Εβελίνα Παπούλια, η οποία όμως δεν τα κατάφερε τελικά εξαιτίας των θεατρικών της υποχρεώσεων.

-Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου Σκιάθου από την γιορτή υποδοχής του Ντάνου στο νησί, σε αντίθεση με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που έσπευσαν να τον συγχαρούν. Η κίνηση του Δημάρχου ήταν για  πολλούς σωστή, ενώ άλλοι επεσήμαναν πως δεν αποκλείεται στις επόμενες εκλογές ο Γιώργος Αγγελόπουλος να βγάλει υποψηφιότητα για  Δήμαρχος στον τόπο του…  Όπως επίσης πολλοί φίλοι του νικητή του Survivor έχουν δυσανασχετήσει έντονα επειδή, όπως ισχυρίζονται, απαντούν άλλοι στο κινητό του τηλέφωνο, οι οποίοι κιόλας χειρίζονται τα social media του (η ραγδαία αύξηση των followers ανεβάζει την τιμή στους χορηγούς).

-Κρίσιμη η εβδομάδα που έρχεται για ΑΝΤ1, Σκάι και Star αφού πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Έτσι, λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε τι θα γίνει με την πρωινή ζώνη στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά και της Κηφισιάς, όπως επίσης και αν θα συνεχιστεί το ΣουΚού της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία ενδέχεται να δοκιμαστεί και σε άλλο, νέο concept…

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε χωρίς την πρόταση της εβδομάδας από το -αγαπημένο όλων- fresh! Αυτή την εβδομάδα δοκιμάσαμε τη νέα ανανεωμένη εκδοχή της, κλασικής πλέον, lemon pie με δροσερό “κρεμέ” λεμόνι, φρεσκοψημένο μπισκότο βανίλιας, καμμένη μαρέγκα αλλά και γαλλική μαρέγκα! Πιστέψτε μας,  η περιγραφή δεν αρκεί για να αποδώσει το μέγεθος της απόλαυσης!

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr