search-button
cross-out

Κοριτσάκι, ετών 5, «τρώει» πρόστιμο 167 ευρώ για πώληση λεμονάδας από πάγκο χωρίς άδεια

Κοριτσάκι, ετών 5, «τρώει» πρόστιμο 167 ευρώ για πώληση λεμονάδας από πάγκο χωρίς άδεια

Ξέσπασε σε κλάματα ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 167 ευρώ από τις δημοτικές αρχές του Λονδίνου επειδή έβγαλε μπάγκο μπροστά από την αυλή του σπιτιού τους και πουλούσε λεμονάδα έναντι 1 ευρώ το ποτηράκι.

Ο πατέρας της 5χρονης, Άντρε Σπάισερ, δήλωσε ότι το παιδί του έστησε ένα πάγκο στην περιοχή Μάιλ Εντ του ανατολικού Λονδίνου για να δροσίσει με τις λεμονάδες της τους χιλιάδες φαν της μουσικής που βρίσκονταν καθοδόν για το φεστιβάλ Lovebox.

Ο κ. Σπάισερ πρόσθεσε ότι η κόρη του γύρισε στο σπίτι κλαμένη, τρομαγμένη και του είπε: «Μπαμπά έκανα κάτι κακό».

Τελικά ο δήμος της περιοχής Τάουερ Χάμλετς ανακάλεσε το πρόστιμο και ζήτησε συγγνώμη.

«Το μόνο που ήθελε η μικρή είναι να κάνει τον κόσμο χαρούμενο. Αισθανόταν τόσο περήφανη για τον πάγκο της», είπε ο κ. Σπάισερ. «Τα είχε όλα έτοιμα και είχε ξεκινήσει να πουλάει, όταν τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί είδαν τον πάγκο, διέσχισαν αμέσως το δρόμο και άρχισαν τις ερωτήσεις. Εννοείται πως το παιδί δεν είχε ιδέα. Πίστεψα ότι θα μας πουν να τα μαζέψουμε και να πάμε σπίτι μας και αυτοί μας έκοψαν πρόστιμο», προσθέτει ο πατέρας της 5χρονης παράνομης Λονδρέζας.

«Ζητούμε συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Έχουμε την απαίτηση από τους υπαλλήλους μας να επιδεικνύουν κοινή λογική και να χρησιμοποιούν την εξουσία λελογισμένα. Εν προκειμένω κάτι τέτοιο δεν συνέβη», ανάφερε εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου. «Το πρόστιμο θα ακυρωθεί πάραυτα και έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον κ. Σπάισερ και την κόρη του», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr