search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Από το YFSF στο Survival Secrets!

Niko-Polis Blog: Από το YFSF στο Survival Secrets!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Ήταν μια από τις φετινές εκπλήξεις στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 τόσο με το ταλέντο της όσο και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ο λόγος για την Ελληνο-Ολλανδέζα  τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ που είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο την περασμένη δεκαετία στο Dream Show του Alpha. Η Ιρένε έχει ήδη συμφωνήσει με το Epsilon για να ταξιδέψει στα τέλη του μήνα στην Κουρούτα Ηλείας όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα με παρουσιαστή- εκτός απροόπτου- τον Κώστα Σόμμερ.

Οι εκπλήξεις όμως του Survival δεν σταματάνε εδώ αφού ένα αντρικό όνομα- έκπληξη  που έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Παραγωγή είναι ο 52χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα. Ο διάσημος αθλητής έχει αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, γι’ αυτό κιόλας μπόρεσε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στην ακμή της καριέρας του ως παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr