search-button
cross-out

Τραγωδία στην Πετρούπολη: Η μητέρα της 18χρονης ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου- Πότε θα γίνει η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Τραγωδία στην Πετρούπολη: Η μητέρα της 18χρονης ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου- Πότε θα γίνει η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Το τελευταίο αντίο στην 18χρονη κοπέλα που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα θα πουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, στο κοιμητήριο της Κέρκυρας απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της.  

Η ενδοοικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη.  

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αφορμή αποτέλεσε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος πατέρας της δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά. «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει», ανέφερε σε αυτό. Ο πατέρας βρήκε το μήνυμα στο κινητό του κοριτσιού και θεώρησε πως βάζει εμπόδια στην επανασύνδεση με τη μητέρα του.  

Γι’ αυτό τον λόγο της επιτέθηκε, τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε στο στήθος και στο χέρι, επιχείρησε να την στραγγαλίσει και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Οι Αρχές θεωρούν ότι η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.  

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.  

Μέσω της δικηγόρου της, κ.Γιάννας Παναγοπούλου, η μητέρα της άτυχης 18χρονης παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου του Πατέρα Αντωνίου.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr