search-button
cross-out

«Αθώωσαν» 28χρονο που βίασε 11χρονη, γιατί η μικρή συναίνεσε στο σεξ

«Αθώωσαν» 28χρονο που βίασε 11χρονη, γιατί η μικρή συναίνεσε στο σεξ

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρη της Sarah «δεν είχε την ωριμότητα να καταλάβει τι συνέβαινε»

Μία πρωτόγνωρη δικαστική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Γαλλία.

Χαρακτηριστικό της ιδιομορφίας της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι οι Γάλλοι εισαγγελείς που ασχολούνται με αυτήν, παραιτήθηκαν από τις κατηγορίες βιασμού εναντίον ενός 28χρονου άνδρα, σημειώνοντας ότι δεν υποχρέωσε ένα κορίτσι των 11 να κάνει σεξ μαζί του, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Το περιστατικό προκάλεσε μαζική αγανάκτηση, με τους επικριτές να λένε ότι η συγκατάθεση σε μία τέτοια πράξη, δεν είναι εφικτή σε αυτή την ηλικία.

Στις 24 Απριλίου 2017 το ανήλικο κορίτσι, βρέθηκε βόρεια του Παρισιού, και όπως δήλωσε, συμφώνησε να ακολουθήσει έναν άνδρα 28 ετών στο διαμέρισμά του για να συμμετάσχει σε αυτό που πίστευε ότι θα ήταν μαθήματα φιλιού, σύμφωνα με τη μητέρα της.

Ο άντρας, ο οποίος ονομάζεται Antoine, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκου ηλικίας κάτω των 15 ετών αλλά όχι για βιασμό. Ο λόγος είναι πως εκτιμάται ότι παρέσυρε τη μαθήτρια στο διαμέρισμά του, όπου προχώρησε σε τρεις απόπειρες σεξουαλικής πράξης, χωρίς να την υποχρεώσει γι’ αυτό.

Ο πατέρας δύο παιδιών, προσπαθούσε πρώτα να κάνει σεξ με το κορίτσι στο κλιμακοστάσιο, αλλά ο φύλακας του κτιρίου τους διέκοψε. Το ζευγάρι στη συνέχεια μπήκε στο ασανσέρ, όπου το κορίτσι φέρεται να συναίνεσε σε στοματικό σεξ. Μετά από αυτό, η μαθητρια ακολούθησε τον Antoine στο διαμέρισμα των γονιών του, όπου το ζευγάρι προχώρησε και σε άλλες σεξουαλικές πράξεις.

Μόλις η Σάρα έφυγε από το κτίριο, «απόλυτα απελπισμένη», κάλεσε τη μητέρα της να της πει τα πάντα. Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε αμέσως κατηγορίες περί βιασμού, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της εξαπατήθηκε από τον άνδρα.

Υποστήριξε επίσης ότι η Sarah «δεν είχε την ωριμότητα να καταλάβει τι συνέβαινε». Είπε επίσης ότι η κόρη της παρέλυσε από φόβο και ως εκ τούτου ήταν αδύνατον να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Την Τρίτη, οι εισαγγελείς στην Pontoise, μια κοινότητα στα βορειοδυτικά προάστια του Παρισιού, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις κατηγορίες περί βιασμού και ανέπτυξαν κατηγορίες μόνο για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη κάτω των 15 ετών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η Σάρα έχει συναινέσει στις σεξουαλικές πράξεις και δεν έχει εξαναγκαστεί σε συνουσία.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr