search-button
cross-out

Τρόμος στα σαλόνια της Αθήνας – Καίει τους επώνυμους η ατζέντα του Ιβάν με την Πόρσε που “έσπρωχνε” κοκαϊνη σε μεγάλα ονόματα

Τρόμος στα σαλόνια της Αθήνας – Καίει τους επώνυμους η ατζέντα του Ιβάν με την Πόρσε που “έσπρωχνε” κοκαϊνη σε μεγάλα ονόματα

Τα ταξίδια στην Λατινική Αμερική και η πρώτης ποιότητας κοκαϊνη για τα αθηναϊκά σαλόνια – Τρέμουν για την ατζέντα με τις επαφές του 35χρονου από τη Σερβία οι επώνυμοι πελάτες του – Οι βόλτες με την πανάκριβη Πόρσε και το στέκι που τον έβαλε στο “κλαμπ” των επωνύμων – Οι αποκαλύψεις για τον “Μάρτιν” και όσα είπε στην αστυνομία γνωστή βιολόγος και οι μεσίτες του διαμερίσματος στη Βάρκιζα

Οι 31 ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσότητες κόκας, αλλά και ο μυστηριώδης “Ivan” που κυκλοφορούσε με πόρσε “Macan”, και σύχναζε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, σκορπούν το τρόμο στην εγχώρια “sou Biz”, που διαθέτει την οικονομική άνεση να πληρώνει χιλιάδες ευρώ για την αγορά καλής ποιότητας κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία που έχει συνταχθεί για την εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης στην Βάρκιζα όπου και βρέθηκαν τα 135 κιλά τις άσπρης σκόνης, ανακαλύφθηκαν από τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ιδιόχειρες σημειώσεις με κωδικοποιημένα ονόματα, χρηματικά ποσά και ποσότητες κοκαΐνης που διατέθηκαν στην χονδρική αγορά των σαλονιών τις Αθήνας.

Άλλωστε και όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση της Δίωξης Ναρκωτικών, τα κιλά τις κοκαΐνης που εισήχθησαν στην Ελλάδα είναι συνολικά 381.

Η Δίωξη Ναρκωτικών κατάσχεσε 135 κιλά σε ειδική κρύπτη στο διαμέρισμα της Λ. Ποσειδώνος. Κατά συνέπεια η Ασφάλεια αναζητά πλέον τα 245 κιλά κοκαΐνης, θέτοντας το ερώτημα εάν έχουν διατεθεί στην εγχώρια αγορά ή είναι κρυμμένα περιμένοντας ο “Ivan” να περάσει η “μπόρα” ώστε να τα βγάλει στα σαλόνια.

Ο 33χρονος Σέρβος που συνελήφθη στο διαμέρισμα τις Βάρκιζας, κατά πάσα πιθανότητα είναι ο άνθρωπος που έφερε την ποσότητα “μαμούθ” της κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική στην Ελλάδα, για λογαριασμό του μυστηριώδους “Ivan”.

Ο μυστηριώδης Σέρβος που τελικά κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης παρά τις εντατικές έρευνες έπειτα από την σύλληψη του 33χρονου συνεργού του, είναι ο άνθρωπος που κρατούσε τις σημειώσεις για την πώληση της κόκας, δεν ασχολούνταν με το λιανεμπόριο του ναρκωτικού, αλλά με το χονδρεμπόριο. Δηλαδή δεν πουλούσε κάτω από ένα κιλό κοκαΐνης και μάλιστα έναντι 40.000 ευρώ το κιλό.

Άλλωστε και όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση ο “Ivan” κυκλοφορούσεστα σαλόνια τις Αθήνας ως Σέρβος επιχειρηματίας, με γραφεία δήθεν στην Ελβετία και απολάμβανε το ποτό του στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όπου και κατάφερε μέσω μιας γνωστής βιολόγου από την Γλυφάδα να βρει τους μεσίτες που θα του νοίκιαζαν το διαμέρισμα στην Βάρκιζα, προκειμένου να αποθηκεύσει την κοκαΐνη που θα έρχονταν από την Κολομβία.

Μάλιστα η γνωστή βιολόγος έδωσε κατάθεση στην Δίωξη και άμεσα διαπιστώθηκε πως ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση. Απλά γνώρισε τον “Ivan” σε μια καφετέρια της Γλυφάδας και έκαναν παρέα για ένα διάστημα. Από εκεί και έπειτα και αφού ο “Ivan” είχε κάνει την δουλειά που ήθελε, εξαφανίστηκε.

Ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος γύρω στα 35, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του “Ivan” όπως προγράφεται στην δικογραφία, σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς οι δυο μεσίτες που βρήκαν το διαμέρισμα στην Βάρκιζα, αλλά και η Βιολόγος που τον σύστησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος Ivan φαίνεται να διατηρεί επαφές με μεγαλεμπόρους ναρκωτικών ανά την Ευρώπη, αλλά και γνωστά ονόματα στην Ελλάδα.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρακολουθήσουν το τηλέφωνο του, διαπίστωσαν πως χρησιμοποιούσε συγκεκριμένης μάρκας συσκευή, με ειδικό λογισμικό αντιπαρακολούθησης. Πρόκειται για την αγαπημένη συσκευή των “βαρόνων” της κοκαΐνης στην Λατινική Αμερική, λόγω του ειδικού λογισμικού αντιπαρακολούθησης.

Ο «Μάρτιν» στα δικαστήρια

Και ενώ η Δίωξη αναζητά παντού τον μυστηριώδη «Ivan», ο συνεργός του, ο Σερβοκροάτης Μάρτιν οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (05.12.2017) στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να παρουσιαστεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr