search-button
cross-out

Έφτασε στην Κομοτηνή ο Ερντογάν-“Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν’ φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Κιρ Μαχαλέ Τζαμί

Έφτασε στην Κομοτηνή ο Ερντογάν-“Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν’ φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Κιρ Μαχαλέ Τζαμί

Πάνω από 1.000 πιστοί υποδέχθηκαν στην Κομοτηνή τον Ερντογάν – ΤΩΡΑ: Προσεύχεται στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ – Στη συνέχεια θα επισκεφθεί μειονοτικό σχολείο – Η αγωνία της Αθήνας μετά και την χθεσινή του δήλωση για “προβοκάτσια” 

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη. Αυτό καθώς ο “σουλτάνος” απέδειξε χθες από την Αθήνα ότι είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θέλει χωρίς περιστροφές.

Μίλησε ήδη για “αδελφούς” και για “Τούρκους” στην περιοχή κάνοντας μάλιστα λόγο για μειονότητα “Τούρκων” της τάξης των 150.000 ατόμων!

Έριξε τη “μάσκα” και ουσιαστικά παραδέχθηκε και το ρόλο του εκεί προξενείου και έτσι η ελληνική πλευρά από σήμερα είναι σε πλήρη συναγερμό καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες για μαζικές μετακινήσεις τούρκων με πούλμαν από την Τουρκία δεν ανήκουν σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην σφαίρα της φαντασίας….

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr