search-button
cross-out

Ανατροπή στην ενέδρα θανάτου του ψυχιάτρου: Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Ανατροπή στην ενέδρα θανάτου του ψυχιάτρου: Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των αρχών βρίσκεται η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, 46 ετών, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία.

Μετά την κατάθεση του κ. Στριμπάγκου ο οποίος κατονόμασε όσους εκτιμά ότι είναι οι δράστες που άνοιξαν πυρ εναντίον του, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή της πρώην συζύγου του. Μετά από πολύωρη κατάθεση στο αστυνομικό Μέγαρο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή της.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ψυχίατρος και η πρώην σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια χωρίς όμως, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει στις αρχές, να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα μεταξύ τους.

Η γυναίκα θα βρεθεί σήμερα Σάββατο, ενώπιον του εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τον δραστών που φέρεται να πυροβόλησαν τον ψυχίατρο.

Τότε δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από 3-4 άτομα. Ωστόσο, κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα. Την ίδια στιγμή όμως ένας ή δύο από τους δράστες, πιθανότατα με λοστό χτύπησαν τα τζάμια από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον 50χρονο στο πρόσωπο.

Ο ψυχίατρος κατάφερε οδηγώντας το αυτοκίνητό του να μετακινηθεί από την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη λεωφόρο Καλοκαιρινού όπου μπήκε στο φαρμακείο του Γιώργου Παρασύρη ζητώντας βοήθεια.

Ο γνωστός φαρμακοποιός ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ παρασχέθηκαν επί τόπου και οι πρώτες βοήθειες στον γιατρό που αιμορραγούσε στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τον κ. Παρασύρη ο ίδιος ο Δημήτρης Στριμπάκος δήλωσε ότι γνώριζε ποιοι ήταν οι δράστες της ενέδρας σε βάρος του και ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.

Πηγή:  iefimerida.gr/ Φωτογραφία: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr