search-button
cross-out

Αγρίνιο: Ξέσπασε με δάκρυα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η 11χρονη μαθήτρια – Συνελήφθη ο πατέρας της!

Αγρίνιο: Ξέσπασε με δάκρυα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η 11χρονη μαθήτρια – Συνελήφθη ο πατέρας της!

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη στο Αγρίνιο. Η κόρη του επισκέφθηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού” και ζήτησε να μιλήσει στον υπεύθυνο…

Ο Αλβανός πατέρας συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Ειδικότερα, ένα 11χρονο κορίτσι, επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στην περιοχή των Καλυβίων, καταγγέλλοντας, ότι ο 42χρονος πατέρας της, άσκησε σε βάρος της σωματική βία.

Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από την πρώτη στιγμή για το θέμα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Αγρινίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, κατέθεσε η μικρή συνοδευόμενη από τους ανθρώπους του «Χαμόγελου».

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ίδιο κορίτσι φέρεται να έχει πέσει ξανά θύμα επίθεσης από τον πατέρα του πριν από δυο μήνες, ενώ φιλοξενείται στη δομή και θα λάβει την απαραίτητη μέριμνα.

Πηγή: sinidisi.gr, newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr