search-button
cross-out

Πάτρα: Επιστρέφει στην Ελλάδα η σορός του Δημήτρη Κωνσταντίνου – Η αυλαία του δράματος για τους συγγενείς του γιατρού!

Πάτρα: Επιστρέφει στην Ελλάδα η σορός του Δημήτρη Κωνσταντίνου – Η αυλαία του δράματος για τους συγγενείς του γιατρού!

Ο γιατρός Δημήτρης Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία του πνοή στις Άνδεις, μπροστά στους φίλους του. Μετά από 25 ημέρες, η σορός του θα επιστρέψει στην Πάτρα…

Την προσεχή Κυριακή – μετά από άδεια που έδωσε λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος ο δήμος της Πάτρας – θα γίνει η κηδεία του άτυχου Πατρινού νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε υψόμετρο 6.900 μέτρων ενώ επιχειρούσε ανάβαση στις Άνδεις.

Η σορός του άτυχου γιατρού, θα επαναπατριστεί την Κυριακή και την ίδια ημέρα θα μεταφερθεί στην Πάτρα όπου στο Α νεκροταφείο θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και στη συνέχεια θα γίνει η ταφή. Η ακριβής ώρα της κηδείας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την ώρα άφιξής της σορού αλλά και την ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας.

Η σορός του άτυχου Δημήτρη Κωνσταντίνου παρέμεινε για δέκα ημέρες σε υψόμετρο 6.900 μέτρων ενώ ο συνολικός χρόνος επαναπατρισμού της μέχρι την Κυριακή θα έχει ανέλθει στις 25 μέρες.

Το βίντεο με τον γιατρό την ώρα που ορειβατει

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr