search-button
cross-out

Κανένα ίχνος από την 37χρονη έγκυο: Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες

Κανένα ίχνος από την 37χρονη έγκυο: Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου από τη Βουλγαρία που αγνοείται από τις 2 Μαΐου.

Παρά την εκτεταμένη έρευνα που έγινε τη Δευτέρα (15/5) σε φαράγγια, σε δεξαμενές και πηγάδια, σε δύσβατα σημεία, σε βράχια κοντά στη θάλασσα, δεν βρέθηκε το παραμικρό…

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης επικεντρώνονται στα νότια του Ρεθύμνου καθώς έγιναν αναφορές εμφάνισης της 37χρονης και του 45χρονου από το Ρέθυμνο που φέρεται να είναι ο φίλος της και ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν η μητέρα και οι φίλες της αγνοούμενης γυναίκας.

Μάλιστα, έρευνες έγιναν και στο φοινικόδασος του Πρέβελη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κάτοικος της περιοχής ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι είδε τον μετέπειτα αυτόχειρα και την 37χρονη να κινούνται με το αυτοκίνητο του πρώτου σε δρόμο προς τα παράλια του Αγίου Βασιλείου, αλλά και λόγω του ότι η μητέρα της Ντέσι είπε πως η κόρη της, την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, της ανέφερε πως θα πήγαιναν με τον φίλο της να φάνε σε ένα «δάσος».

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής, που βοηθούν τις αρχές δίνοντάς τους πληροφορίες για διάφορα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν έρευνες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έχει στα χέρια της και το αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο θα αποσταλεί στα εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, ενώ φυσικά οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, ελπίζοντας πως η κοπέλα θα βρεθεί καλά στην υγεία της.

Η γυναίκα είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τη μητέρα της στη Βουλγαρία το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Αργότερα, όταν κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε ουδέποτε άνοιξε ξανά.

Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη έπρεπε να πάει στη δουλειά της, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Ρεθύμνου, αλλά δεν πήγε. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης την αναζήτησαν στο τηλέφωνο, αλλά αυτό ήταν κλειστό. Η μητέρα της, όντας στη Βουλγαρία, την Πέμπτη 3 Μαΐου προσπάθησε να τη βρει στη δουλειά της, όμως πήρε την απάντηση ότι δεν είχε πάει τις τελευταίες δύο μέρες (είχε δουλέψει τελευταία φορά την Πρωτομαγιά). Η επίσημη καταγγελία της εξαφάνισης έγινε στις 7 Μαΐου.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr