search-button
cross-out

Νέο video από τη στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο (video)

Νέο video από τη στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο (video)

Τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή αποτυπώνονται σε νέο video-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Κάμερα κινητού τηλεφώνου καταγράφει τον 33χρονο, με επιδέσμους στο κεφάλι, να βρίσκεται πεσμένος στον πεζόδρομο και τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.

«Βάλ’ του χειροπέδες», ακούγεται ένας από αυτούς να λέει, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η φράση «Το χέρι, τράβα του το χέρι». Κατά τη διάρκεια του video ένας αστυνομικός αναφέρει: «Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου…».

Τo video έχει διάρκεια 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένας από τους αστυνομικούς έχει στο χέρι του ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται αν πρόκειται για το αιχμηρό αντικείμενο που φέρεται να κρατούσε νωρίτερα ο 33χρονος.

Παρόμοιες εικόνες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα και την Τετάρτη. Στο video που δημοσίευσε το protothema.gr, ακούγεται ένας από τους ένστολους να φωνάζει: «Τράβα του τα πόδια πίσω».

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr