search-button
cross-out

Ο οδηγός του Fiat Panda που εισέβαλε στη Βουλή παραβίασε 33 φορές το «κόκκινο»

Ο οδηγός του Fiat Panda που εισέβαλε στη Βουλή παραβίασε 33 φορές το «κόκκινο»

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός τα ξημερώματα της Δευτέρας

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της «τρελής» καταδίωξης του Fiat Panda με τον μεθυσμένο οδηγό για περίπου 20χλμ. στο κέντρο της Αθήνας που κατέληξε με το λευκού χρώματος όχημα να εισβάλει στη Βουλή.

Κι αυτό γιατί ο οδηγός του Fiat παραβίασε συνολικά 33 φορές τον κόκκινο σηματοδότη κατά την πορεία του από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας μέχρι το προαύλιο της Βουλής όπου και μπήκε τέλος στην τρελή κούρσα του, όπως γράφει το Έθνος.

Ο 59χρονος οδηγός αυτό που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, αφού πρώτα είχε κάνει με το αυτοκίνητό του μια βόλτα στο προαύλιο της Βουλής, είναι, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, «έχω ψυχολογικά προβλήματα. Θέλω ψυχίατρο».

Η τρελή πορεία και το παιχνίδι των ευθυνών

Την ίδια ώρα οι άνδρες της φρουράς της Βουλής επιρρίπτουν τις ευθύνες για όσα συνέβησαν, στην τροχαία υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε πως ο ανεξέλεγκτος οδηγός κατευθύνεται προς το κτίριο του κοινοβουλίου. 

Παρόλα αυτά παραμένουν αρκετά τα ερωτήματα για τις ενέργειες των αστυνομικών ειδικά καθώς, όπως φαίνεται, ο 59χρονος έκανε το προαύλιο της Βουλής πίστα καρτ.

Εισέβαλε από την κεντρική είσοδο, από την οποία εισέρχεται μόνο η πρωθυπουργική πομπή και τα βουλευτικά ΙΧ και έστριψε δεξιά στη μεγάλη μαρμάρινη πλατεία που βρίσκεται πάνω απο τα «λουλουδάδικα».

Φθάνοντας στο άγαλμα του Ε.Βενιζελου (γωνία πλατεία Συντάγματος και Πανεπιστημίου) έστριψε αριστερά και διέσχισε όλο το προαύλιο που δεσπόζει πάνω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Πρόκειται για τον χώρο που ειναι ορατός από την πλατεία Συντάγματος και έχει αποτυπωθεί στη σύγχρονη ιστορία κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το δημοψήφισμα του 2014. 

Φθάνοντας στο άγαλμα του Χ. Τρικούπη (γωνία πλ. Συντάγματος και Αμαλίας) και διαπιστώνοντας ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, πραγματοποίησε αναστροφή με αποτέλεσμα να ανεβεί στη μεγάλη ειδική μπάρα που οδηγεί στην επίσημη είσοδο του Μεγάρου της Βουλής και να εγκλωβιστεί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr