search-button
cross-out

Το βραβείο Μεγάλου Αλεξάνδρου απονεμήθηκε στον Γιώργο Τσούκαλη

Το βραβείο Μεγάλου Αλεξάνδρου απονεμήθηκε στον Γιώργο  Τσούκαλη

Μεγάλη τιμή για τον Γιώργο Τσούκαλη ο οποίος τιμήθηκε για τον αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας από τα βραβεία του διεθνούς πολιτιστικού συλλόγου Το Καφενείο Των Ιδεών.

Ο Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο οποίος έχει συμβάλει προσωπικά στην επιστροφή 15.350 αρχαιοτήτων στην πατρίδα μας, με τρεμάμενο χέρι παρέλαβε την περγαμηνή και το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στη Σαλαμίνα και έγινε υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και νήσων

. Ο Γιώργος Τσούκαλης συγκινημένος δήλωσε ενώπιον πλήθους κόσμου ότι νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια και ευχαρίστησε δημόσια τον συνάδελφο του Γιώργο Μανίκα κατά την παράδοση της περγαμηνής λέγοντας: «Είναι συνοδοιπόρος στον αγώνα ενάντια στην αρχαιοκαπηλια φίλος και συνάδελφος. Τον ευχαριστώ θερμά από καρδιάς». Επίσης  ευχαρίστησε  θερμά τον πρόεδρο των βραβείων ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ Ντίνο Κουμπάτη για αυτή την ύψιστη τιμή αλλά και τον πρόεδρο του ομίλου Unesco Πειραιώς και νήσων Γιάννη Μαρωνίτη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr