search-button
cross-out

Νύφη χώρισε τον γαμπρό… τρία λεπτά μετά τον γάμο, επειδή της είπε αυτήν την ατάκα!

Νύφη χώρισε τον γαμπρό… τρία λεπτά μετά τον γάμο, επειδή της είπε αυτήν την ατάκα!

Το περιστατικό συνέβη στο Κουβέιτ

Ρεκόρ για τον πιο σύντομο γάμο της ιστορίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, που παρέμεινε παντρεμένο μόλις για τρία λεπτά, προτού η ένωσή τους ακυρωθεί μετά από απαίτηση της νύφης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη – που φυσικά δεν κατονομάζεται από τα τοπικά ΜΜΕ – σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή.

Ο γαμπρός γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι που προκάλεσε την οργή της γυναίκας. 

Με δάκρυα στα μάτια αλλά αποφασισμένη, η νύφη επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και απαίτησε από τον αξιωματούχο που την είχε παντρέψει να ακυρώσει τον γάμο, αίτημα που έγινε δεκτό. 

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή από τον τοπικό Τύπο, πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την γυναίκα «ανώριμη», αφού έσπευσε να διαλύσει τον γάμο της για μια «τόσο ασήμαντη αιτία». 

Άλλοι χρήστες των social media ωστόσο επικρότησαν την απόφασή της, λέγοντας ότι αν από το ξεκίνημα της κοινής συμβίωσης απουσιάζει ο σεβασμός, ο γάμος είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr