search-button
cross-out

Δικηγόρος οικογένειας Αλεξίας: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου

Δικηγόρος οικογένειας Αλεξίας: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου

«Θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ», απεύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας, που σήμερα μπαίνει στο τέταρτο 24ώρο της κρίσιμης νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Βυλλιώτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Ευχαριστώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, τέλος και κληθείς αποφεύγοντας να σχολιάσει την υπόθεση, περιορίστηκε να πει ότι, είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές».

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε γύρω στις 16:00 της Πρωτομαγιάς ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών. Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε, θα κρατείται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr