search-button
cross-out

“Σκεφτόμουν θα ζήσω; Θα πεθάνω;” Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους διασωθέντες της Marfin

“Σκεφτόμουν θα ζήσω; Θα πεθάνω;” Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους διασωθέντες της Marfin

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι διασωθέντες του κτηρίου της Marfin στην οδό Σταδίου αποκάλυψαν μιλώντας σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι τούς συνέβη ούτε και τους συναδέλφους τους που χάθηκαν. Την Παρασκευή Ζούλια, την 4 μηνών έγκυο Αγγελική Παπαθανασοπούλου και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη.

“Ήμουν 40 λεπτά πάνω (στο μπαλκόνι) και τουλάχιστον τα 30 ζούσα την επιθανάτιο αγωνία δηλαδή να σκέφτομαι ‘’θα ζήσω; Θα πεθάνω; Θα έρθει επιτέλους η πυροσβεστική;’’ Ήταν πολύ δύσκολο. Έλεγες ‘’τώρα έχω αναπνοή σε 2 δευτερόλεπτα θα έχω; Κατάπινες καπνό, μαυρίλα… Ήταν πολύ άσχημες οι στιγμές, μας αρρώστησαν αυτές οι στιγμές, εμάς έχουν στιγματιστεί οι ζωές μας, εμείς δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που ήμασταν πριν από εκείνη την ημέρα. Σήμερα ήταν κάτι που τακτοποίησε λιγάκι τις ψυχές μας, το συναισθηματικό μας κενό” τόνισε η Μαρία Καραγιάννη.

“Ήταν δραματικές στιγμές, να μην τις ζήσει κανείς σε αυτόν τον κόσμο… Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να φανταστείς και να ακούς τους απέξω να φωνάζουν ‘’κάψτε τους’’” δήλωσε συγκλονισμένη η Αναστασία Χρηστάκη.

“Ευτυχώς ήμουν στον ημιώροφο και πρόλαβα και κατέβηκα τα σκαλιά που κατέβαινε κι ο Επαμεινώνδας (Τσακάλης) αλλά δυστυχώς ο Επαμεινώνδας κατέβαινε από τον τρίτο όροφο και δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι το ισόγειο για να βγει έξω… Σας το λέω τώρα κι ανατριχιάζω ήταν τα δευτερόλεπτα στη ζωή μου που δε θα ξεχάσω ποτέ” τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Πηγή: skai.gr  thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr