search-button
cross-out

Κεραυνός σκότωσε γυναίκα στη Σκόπελο μπροστά στον άνδρα της

Κεραυνός σκότωσε γυναίκα στη Σκόπελο μπροστά στον άνδρα της

Το ζευγάρι έκανε αγροτικές δουλειές την ώρα της καταιγίδας

Μπροστά στα μάτια του άνδρα της, στη Σκόπελο, κεραυνός χτύπησε μία γυναίκα 50 ετών. Το ζευγάρι έκανε αγροτικές δουλειές την ώρα της καταιγίδας και εκείνη χτυπήθηκε από τον κεραυνό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.  

Το τραγικό συμβάν στη Σκόπελο, έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, καθώς ο σύζυγός της, σύμφωνα και με τις πληροφορίες του magnesianews.gr, συγκλονισμένος από το συμβάν, ενημέρωσε το μεσημέρι και την Εισαγγελία Βόλου.

Η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος άσπρισε και  τα αυτοκίνητα σταμάτησαν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να περάσει το κύμα. Αύριο και μεθαύριο αναμένεται και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα ανέβει και πάλι το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού περιλαμβάνει ισχυρά καιρικά φαινόμενα έως το πρωί της Τετάρτης.

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν επίσης στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr