search-button
cross-out

Τον μαχαίρωσαν γιατί ήταν οπαδός αντίπαλης ομάδας – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Τον μαχαίρωσαν γιατί ήταν οπαδός αντίπαλης ομάδας – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Τον μαχαίρωσαν γιατί ήταν οπαδός αντίπαλης ομάδας!

Σε οπαδικές διαφορές αποδίδεται το αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε προαύλιο Λυκείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου ένας 19χρονος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στον μηρό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival οι δράστες εισέβαλαν στο προαύλιο του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου και επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στον 19χρονο επειδή υποστήριζε άλλη ομάδα.  Μάλιστα αφού τον έριξαν στο έδαφος ο ένας εκ των δραστών παρότρυνε τον ανήλικο της παρέας να μαχαιρώσει το θύμα. Ο 17χρονος οπαδός το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Χτύπησε το θύμα πίσω από τον μηρό.

Ο 19χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα εκτός κινδύνου.

Χθες το πρωί ξεκίνησε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Μέσα σε λίγες ώρες η αστυνομική έρευνα έφερε αποτελέσματα. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν από αυτόπτες μάρτυρες, ερεύνησαν τις κάμερες της ευρύτερης περιοχής και ταυτοποίησαν πέντε νεαρούς για εμπλοκή στο επεισόδιο
ηλικίας από 17 έως 26 ετών. Ένας εξ αυτών συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση επίθεσης σε βάρος 19χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 20 (συνελήφθη), 26, 18, 19 και 17 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σωματικής βλάβης, παράβασης Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τη διενέργεια επιστάμενης έρευνας και αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία, προέκυψε ότι οι παραπάνω ενέχονται σε περιστατικό επίθεσης σε βάρος 19χρονου ημεδαπού στην περιοχή του Ευόσμου, βραδινές ώρες της 27-05-2020, κατά τη διάρκεια του οποίου, ασκήθηκε σωματική βία σε βάρος του και τραυματίσθηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται προληπτικά σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο συλληφθείς μαζί με τη σχετική δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr