search-button
cross-out

Μαρκέλλα: Καρέ-καρέ η αρπαγή της 10χρονης από την «κοκκινομάλλα»

Μαρκέλλα: Καρέ-καρέ η αρπαγή της 10χρονης από την «κοκκινομάλλα»

Αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος δράσης της φερόμενης ως δράστιδος – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την κοκκινομάλλα που συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Το μεσημέρι της Πέμπτης η 33χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αρχικές περιγραφές ήταν «κοκκινομάλλα», σήμερα έχει κοντά (σχεδόν ξυρισμένα) μαλλιά και φαίνεται ότι πρόλαβε να αλλάξει την εμφάνισή της για να μη γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι την αναζητούσαν.

Η 33χρονη παραδέχτηκε ότι γνώριζε τη Μαρκέλλα, καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας της στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις. Βρήκε την ευκαιρία με τη 10χρονη την οποία γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι -γνωρίζοντας τη συγκεκριμένη «κοκκινομάλλα» γυναίκα- την ακολούθησε. Όμως, αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, τη μετέφερε στο δικό της, στην Καλαμαριά. Εκεί έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε. Τελικά, πιεσμένη -ως φαίνεται- από τη δημοσιότητα που προκάλεσε η αρπαγή της μικρής, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στη συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Μάλιστα, βιντεοληπτικό υλικό έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.

Αμέσως μετά, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο, με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα, ενώ την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Η ίδια παρήγγειλε ταξί και πήγε στην παραλία Κατερίνης όπου και έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε, με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Όμως, οι Αρχές έλαβαν σχετική πληροφορία από μάρτυρα, εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε τη μεταφορά στην Κατερίνη. Ετσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η ίδια είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε μπαντάνα. Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν, εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, αν και οι αστυνομικοί της τα απέσπασαν προτού τα πετάξει σε κάδο σκουπιδιών. Τώρα, οι Αρχές προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον διαλυμένο υπολογιστή της, αλλά φαίνεται πως έχει προκαλέσει φθορά και στον σκληρό δίσκο κι αυτό καθιστά δύσκολη την προσπάθειά τους. Βέβαια, είναι πεπεισμένοι πως, ενδεχομένως, είχε αρχεία που την «καίνε», όπως τυχόν καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από τις ειδεχθείς πράξεις της έναντι της ανήλικης.

Το βέβαιο είναι πως σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Η φερόμενη ως δράστιδα δεν εμπλέκει τυχόν άλλο άτομο στις ενέργειές της και οι Αρχές έχουν πειστεί ότι όντως έδρασε από μόνη της, εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία με την οικογένεια και το γεγονός ότι το παιδί εύκολα θα την εμπιστευόταν και θα την ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος παιδιών, ενώ έχει ήδη δημιουργηθεί σε βάρος της δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, για τον νόμο περί ναρκωτικών και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Την Πέμπτη, η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η κατηγορούμενη αποχώρησε από εκεί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψής της και η απολογία της αναμένεται στην ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται:

«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστις, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης. Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

Ο Φίλιππος Σοφιανός στον “Παράδεισο των κυριών”
Media news

Ο Φίλιππος Σοφιανός στον “Παράδεισο των κυριών”

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο – Δύο μέτρα από το φυλάκιο ξεψύχησε η Κυριακή
Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο – Δύο μέτρα από το φυλάκιο ξεψύχησε η Κυριακή

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών
Lifestyle news

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών

Ζήνα το βράδυ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, μυστικά και πρωταγωνιστές για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τη Νίσυρο
TV Program

Ζήνα το βράδυ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, μυστικά και πρωταγωνιστές για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τη Νίσυρο

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη-Πατέρας 18χρονου προφυλακισμένου  και  16χρονου κατηγορούμενου: Έχω ζητήσει συγνώμη στην οικογένεια του αστυνομικού. Τα παιδιά μου είναι αθώα, τα μπλέξανε…
Zina's Blog

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη-Πατέρας 18χρονου προφυλακισμένου και 16χρονου κατηγορούμενου: Έχω ζητήσει συγνώμη στην οικογένεια του αστυνομικού. Τα παιδιά μου είναι αθώα, τα μπλέξανε…

Δολοφονία Λυγγερίδη- Σοκάρουν οι διάλογοι μεταξύ των δύο συλληφθέντων  αδελφών 16 και 18 ετών: Μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό θα σε έχουν όλοι πολύ πάνω στην Αυλώνα…
Zina's Blog

Δολοφονία Λυγγερίδη- Σοκάρουν οι διάλογοι μεταξύ των δύο συλληφθέντων αδελφών 16 και 18 ετών: Μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό θα σε έχουν όλοι πολύ πάνω στην Αυλώνα…

Ανατριχιάζουν οι συνομιλίες κατηγορούμενων για τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη: Θα έχει δείπνο εκεί ψηλά με τον Φιλόπουλο, τον Μιχάλη και τον Άλκη…
Zina's Blog

Ανατριχιάζουν οι συνομιλίες κατηγορούμενων για τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη: Θα έχει δείπνο εκεί ψηλά με τον Φιλόπουλο, τον Μιχάλη και τον Άλκη…

Με βούλευμα καλείται να εγκαταλείψει την Κρήτη μετά την αποφυλάκισή της η σύζυγος του δολοφονημένου καρδιολόγου:  Έκανε μνημόσυνο στον άντρα που δολοφόνησε  και στα χαρτιά που τοιχοκόλλησε έγραφε “η χήρα”
Zina's Blog

Με βούλευμα καλείται να εγκαταλείψει την Κρήτη μετά την αποφυλάκισή της η σύζυγος του δολοφονημένου καρδιολόγου: Έκανε μνημόσυνο στον άντρα που δολοφόνησε και στα χαρτιά που τοιχοκόλλησε έγραφε “η χήρα”

zinapost.gr