search-button
cross-out

Μαντλίν: Απίστευτα στοιχεία εκθέτουν ανεπανόρθωτα την πορτογαλική αστυνομία

Μαντλίν: Απίστευτα στοιχεία εκθέτουν ανεπανόρθωτα την πορτογαλική αστυνομία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν εκθέτουν την πορτογαλική αστυνομία.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ένα χρόνο πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 στην Πορτογαλία, ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της, ο Γερμανός παιδόφιλος, Κριστιάν Μπρίκνερ, είχε παραδεχτεί σε δικαστήριο της Πορτογαλίας ότι είναι “σεξουαλικό αρπακτικό”.

Ο Μπρίκνερ είχε αποκαλύψει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις ενώπιον Πορτογάλου ανακριτή, τότε όμως οι αρχές της χώρας δεν είχαν σκεφτεί πως θα μπορούσε να είναι ο απαγωγέας του τρίχρονου κοριτσιού.

Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έχει βιάσει παιδιά στην Γερμανία, το όνομά του δεν καταγράφηκε από την αστυνομία, αλλά ούτε συμπεριελήφθη στη λίστα με τους πιθανούς απαγωγείς της Μαντλίν από την Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία το 2007.

Είχε ποινικό μητρώο στη Γερμανία

Ο Γερμανός παιδεραστής είχε υποστηρίξει ότι είχε ποινικό μητρώο στην πατρίδα του, καθώς είχε διαπράξει σεξουαλικά αδικήματα όταν έδινε κατάθεση για κλοπή ντίζελ από εμπορικά φορτηγά στο Αλγκάρβε το 2006. Ωστόσο, η ομολογία του Γερμανού παιδεραστή πήγε στο βρόντο…

«Όταν ήμουν 17 ετών, είχα καταδικαστεί τη Γερμανία για κλοπή και σεξουαλικά αδικήματα», είχε πει το 2006 στον Πορτογάλο ανακριτή ο Μπρίκνερ.

Πρόκειται για μία πληροφορία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τις πορτογαλικές αρχές, οι οποίες φέρονται να αγνόησαν εξαρχής τα «σημάδια» ότι ο Κριστιάν Μπρίκνερ μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση απαγωγής της Μαντλίν.

Κατέστρεψαν δείγμα DNA

Την ίδια ώρα, άλλο ένα στοιχείο “καίει” τις πορτογαλικές αρχές. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ιρλανδής Χέιζελ Μπίχαν, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού το 2004 στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Ρόχα, ο Μπρίκνερ θα μπορούσε να είναι ο άνδρας με τη μάσκα που της επιτέθηκε. Όπως αποκαλύπτει, με εισαγγελική απόφαση, καταστράφηκε δείγμα DNA που θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη και ίσως βοηθούσε στην εξιχνίαση της υπόθεσης της Μαντλίν. 

Πηγή: sun,  newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr