search-button
cross-out

Στα κρατητήρια του αεροδρομίου 17 Ουκρανοί τουρίστες! Ήθελαν διακοπές στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση

Στα κρατητήρια του αεροδρομίου 17 Ουκρανοί τουρίστες! Ήθελαν διακοπές στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μια πτήση από το Κίεβο της Ουκρανίας. Στην πτήση υπήρχαν 17 τουρίστες από την χώρα αυτή οι οποίοι άγνωστο πως έκλεισαν εισιτήρια και πέταξαν μέχρι την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα δεν επιτρέπει ακόμα την άφιξη πολιτών από τρίτες χώρες.

Σύμφωνα με το Open, οι τουρίστες, 15 ενήλικες και 2 παιδιά, φτάνοντας δεν ήθελαν να υπογράψουν τα συναινετικά έγγραφα και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Μάλιστα, απαίτησαν να τους επιτραπεί η παραμονή στη χώρα μας. Αυτό φυσικά, δεν έγινε αποδεκτό από τις ελληνικές Αρχές και από το Σάββατο κρατούνται στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Οι Ουκρανοί φαίνεται να πίστεψαν ότι αν επικοινωνούσαν με τον πρέσβη στην Αθήνα θα βρισκόταν λύση, όμως η απάντηση από εκείνον ήταν ότι έπρεπε να ακολουθήσουν τα νόμιμα και να επιστρέψουν στο Κίεβο.

Τελικά, ύστερα από συνεννόηση των ελληνικών Αρχών με τις ουκρανικές, αποφασίστηκε οι 17 τουρίστες να επιστρέψουν σήμερα στην πατρίδα τους.


Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr