search-button
cross-out

Σάλος στον Βόλο: Νεκρός 27χρονος που είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς – Τι απαντά το υπουργείο

Σάλος στον Βόλο: Νεκρός 27χρονος που είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς – Τι απαντά το υπουργείο

Η μάνα του 27χρονου Βασίλη βρήκε νεκρό τον γιό της μέσα στο δωμάτιό του. Επιχείρησε με όλες της τις δυνάμεις να τον επαναφέρει στη ζωή και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία εξέτασε τον χώρο. Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλεισθεί, ενώ ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου του 27χρονου Βασίλη Μάγγου, καθώς υπάρχουν ευρήματα στον χώρο που παραπέμπουν στην αιτία θανάτου…

Πάντως στα social media και σε έντυπα που εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει σάλος, καθώς πριν λίγο διάστημα ο ίδιος είχε καταγγείλει αστυνομική βία σε βάρος του έξω από τα δικαστήρια Βόλου μετά το συλλαλητήριο στην ΑΓΕΤ.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του είχε γράψει:

Bill Magos 19 Ιουνίου 2020

Επειδή πολύς κόσμος ρώτησε, κοινοποίησε, ενδιαφέρθηκε, νομίζω πως οφείλω να ενημερώσω πως πήρα εξιτήριο προχθές το βράδυ, μετά από 4 ημέρες νοσηλείας. Σήμερα πήγα για επαναληπτικές, τα ζωτικά μου όργανα φέρουν βέβαια κακώσεις ακόμα, παρ’ όλα αυτά είναι σε σταθερή κατάσταση και δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που δεν άφησε άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας, αυθαιρεσίας και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων να παραμείνει στη σιωπή και το σκοτάδι και να υπενθυμίσω πως οφείλουμε όλοι μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην αφήνουμε ποτέ τον διπλανό μας έρμαιο καμίας ανάλογης κατάστασης.

Επίσης, να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό που στη συντριπτική του πλειοψηφία καταρχάς με ανέχτηκε και κατά δεύτερον στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας θέση ενάντια στη βαναυσότητα του κράτους.

Η τελευταία μου φωτό, λοιπόν, από το νοσοκομείο και η πρώτη μου απ’ το σπίτι…
Και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν…
2-3 μήνες αποθεραπεία και ποιός ξέρει πόσα χρόνια και αν θα βρω το δίκιο μου…
…Όμως… Χαμογέλα, ρε… Τί σου ζητάνε;

Σε αναρτήσεις τους στο fb, οπαδικοί σύνδεσμοι της Νίκης Βόλου και της ΑΕΚ, συλλυπούνται για τον θάνατο του 27χρονου, ο οποίος συμμετείχε και σε διάφορα κινήματα.

Blue Angels club est 1994 official

Κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος…

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία, ένα παιδί από τα λίγα. Οι εκδρομές μαζί σου αμέτρητες και τα ταξίδια με τη Νικάρα μας και το σύνδεσμο πολλά. Τώρα που έφυγες για ψηλά, να πας να βρείς τον Βαγγελάρα να τα λέτε και να καμαρώνετε για τη Νικάρα μας από εκεί ψηλά!

Μπιλάρα δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

BLUE ANGELS 1994 “Βαγγέλης Κωστής”

Το δημοσίευμα του Avgi.gr

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Αυγή” κάνει αναφορά στο περιστατικό με δημοσίευμα με τίτλο “Πέθανε 27χρονος στο Βόλο που είχε καταγγείλει αστυνομική βία”. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί σημειώνεται πως ο πατέρας του είχε καταγγείλει αστυνομική βία, τονίζοντας πως είχε σπασμένα πλευρά και θλάση στο συκώτι.

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος είχε χτυπηθεί στη συγκέντρωση κατά της καύσης σκουπιδιών από την LAFARGE / ΑΓΕΤ.

Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η όποια σύνδεση του θανάτου του 26χρονου με την καταγγελία για αστυνομική βία είναι ασύστολο ψέμα και αθλιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος 26 χρονών στο Βόλο. Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία.

Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι.

Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί.

Ας αφήσουμε τη μνήμη του παιδιού στην ησυχία του και τους οικείους του στην θλίψη τους.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr