search-button
cross-out

Κεραμέως: Σε αργία ο 51χρονος εκπαιδευτικός στην Ερέτρια που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Κεραμέως: Σε αργία ο 51χρονος εκπαιδευτικός στην Ερέτρια που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Με υπογραφή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, κατά του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Το περιστατικό της αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου από τον ηλικίας 51 ετών δάσκαλο ήρθε στη δημοσιότητα στις 8 Ιουλίου.

Η σύλληψη του άνδρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, έγινε για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης. Το περιστατικό είχε καταγγείλει μια στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό. Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 έτους δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Το χρονικό μιας παράνομης σχέσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος, ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι. Αμέσως δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε απ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο δάσκαλος βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι.

Ο καθηγητής είχε απομονώσει τη μαθήτρια σε μια ερημική τοποθεσία, ένα νησάκι στην περιοχή όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω πεζογέφυρας και είναι δημοφιλές μέρος για ζευγαράκια… Ο δάσκαλος οδηγήθηκε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον ανακριτή Χαλκίδας, και κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται ότι έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος να δηλώνει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr