search-button
cross-out

Κορονοϊός: Στους 200 οι νεκροί στην Ελλάδα – Τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Κορονοϊός: Στους 200 οι νεκροί στην Ελλάδα – Τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Κορονοϊός: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον φονικό ιό, σήμερα Τετάρτη (22/07).

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 85χρονο που κατέληξε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, έναν 91χρονο και μία 75χρονη που νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, ένας 85χρονος από την Καλλονή, ο οποίος νοσηλευόταν -με υποκείμενα νοσήματα- στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης, κατέληξε σήμερα.

Αν και η κατάσταση του είχε βελτιωθεί, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα το πρωί κατέληξε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στην εντατική πλέον νοσηλεύεται μετά από επιπλοκές ο γιος του άτυχου 85χρονου, ο οποίος επίσης έχει διαγνωστεί με κορονοϊό όπως και ο εγγονός του που παραμένει σε καραντίνα σπίτι του.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, υπέκυψε ένας 90χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού είναι μία 75χρονη που έπασχε από κολπική μαρμαρυγή και σύνδρομο Sjogren και νοσηλευόταν στο «ΑΧΕΠΑ».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr