search-button
cross-out

Καιρός: Στο κόκκινο η θερμοκρασία – Πού θα αγγίξει τους 40 βαθμούς

Καιρός: Στο κόκκινο η θερμοκρασία – Πού θα αγγίξει τους 40 βαθμούς

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η πολλή ζέστη κυρίως σε κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο

Μια από τις πιο θερμές ημέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη 30/7 με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στους ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μανουσάκης. 
 
Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η πολλή ζέστη κυρίως σε κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, όπου οι άνεμοι θα προσεγγίζουν τα 7 ακόμα και τοπικά τα 8 μποφόρ. Ηλιοφάνεια θα επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας θα αναπτυχθούν μερικά σύννεφα ζέστης. Στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα (Δυτική Στερεά Ελλάδα – Δυτική Πελοπόννησο) ίσως δούμε και 40 βαθμούς Κελσίου.  

Στην Αττική αναμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι βοριάδες στα ανατολικά τμήματα θα είναι αρκετά ενισχυμένοι, καθώς αναμένονται 6-7 μποφόρ. Οι θερμοκρασία, αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εξίσου καλός καιρός με ηλιοφάνεια ολόκληρη την ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με μέτριες εντάσεις, 3-4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης θα προσεγγίσει τους 36 βαθμούς. 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr