search-button
cross-out

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βρέθηκε θετικός-H ανάρτηση του

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βρέθηκε θετικός-H ανάρτηση του

Δείτε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Με ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ έκανε γνωστό ότι αυτός είναι ο παίκτης της ομάδας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα για την περιπέτεια την οποία καλείται να αντιμετωπίσει.

“Όπως ίσως γνωρίζετε πολλοί από όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ, στην ομάδα μας βρέθηκε ένα θετικό τεστ στον Covid 19. Δυστυχώς ο “τυχερός” είμαι εγώ”, έγραψε ο 30χρονος Σλοβένος, ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι “αισθάνομαι καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στο γήπεδο σύντομα Πέμπτη ή Παρασκευή”.

“Δόξα τω Θεώ η οικογένειά μου, οι συμπαίκτες μου και το επιτελείο είναι αρνητικοί στον κορονοϊό. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και μένω σπίτι για την ασφάλεια τη δική μου και των άλλων”, πρόσθεσε στο μήνυμά του.

Ο ΠΑΟΚ έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας σε σχετική ανάρτηση πως ” ο κορονοϊός μπορεί να είναι καλός “αμυντικός” αλλά ο Μίροσλαβ Στοχ είναι καλύτερος ντριμπλαδόρος”, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στον ποδοσφαιριστή να “επιστρέψει σύντομα και πιο δυνατός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Covid 19 can be a good defender, but @minostoch99 is a better dribbler!! Soon back and strong Miro!! #PAOK #RiseUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr