search-button
cross-out

Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Τροχαίο με 10 νεκρούς!

Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Τροχαίο με 10 νεκρούς!

Φριχτό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους!

Συγκεκριμένα, το πολύνεκρο τροχαίο έγινε στον κόμβο Αρδανίου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, μετανάστες έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία κάνει λόγο για 7 νεκρούς, η πυροσβεστική για 8 ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι 10.

Το τροχαίο έγινε όταν, κάτω από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, όχημα γεμάτο με μετανάστες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, οκτώ άτομα ανασύρθηκαν μέσα από το ΙΧ νεκρά, ενώ έχασαν τη ζωή τους άλλα δύο από τα τέσσερα άτομα που εκσφενδονίστηκαν στον δρόμο μετά το τροχαίο.

Επίσης, δύο άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων το ένα σοβαρά. Όπως ανέφερε νωρίτερα η Πυροσβεστική, 8 άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια και δύο απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Σήμερα (5-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα πέντε (5) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr