search-button
cross-out

Χανιά-Το γλέντι του γάμου έγινε… στο δρόμο – Ο χορός της νύφης και οι… τσάντες με ψητό και ουίσκι που έπαιρναν οι καλεσμένοι | Video

Χανιά-Το γλέντι του γάμου έγινε… στο δρόμο – Ο χορός της νύφης και οι… τσάντες με ψητό και ουίσκι που έπαιρναν οι καλεσμένοι | Video

Απογοήτευση και αγανάκτηση προκάλεσε σε πολλούς (κυρίως νύφες, γαμπρούς και πεθερικά) η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τους γάμους με πολλούς καλεσμένους, περιορίζοντας των αριθμό των παρόντων σε 100 και λίγο αργότερα σε 50.

Φυσικά και πρόκειται για δικαιολογημένη απόφαση, αφού ο κορονοϊός… εξαπλώνεται και πλέον απειλεί άμεσα τις ζωές και των Κρητικών. Το Σαββατοκύριακο είδαμε περιπτώσεις γάμων οι οποίες έγιναν υπό την επιτήρηση της Αστυνομίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έπεσαν πρόστιμα και σε άλλες περιπτώσεις… γιουχαϊσματα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο γάμος, ωστόσο, που συζητήθηκε περισσότερο από όλους, ήταν αυτός συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα, αριθμός που τελικά δεν γινόταν παρά να μειωθεί πολύ δραστικά.

Έτσι, παρουσία της Αστυνομίας, η οποία φρόντισε να μην ξεφύγουν τα πράγματα, το γλέντι έγινε στον χώρο δεξίωσης με τον προβλεπόμενο αριθμό καλεσμένων, ωστόσο αυτό που έγινε στον δρόμο… δεν το περίμενε κανείς!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, στήθηκαν τραπέζια με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο αλλά και ψητό, με κάποιους καλεσμένους όρθιους και τη νύφη… να σέρνει το χορό!

Το “κλου” της βραδιάς ωστόσο, ήταν οι καλεσμένοι που δεν κατόρθωσαν να κάτσουν σε τραπέζι, οι οποίοι εκτός από τις μπομπονιέρες έπαιρναν και… τσάντες βραστό και ψητό μαζί με… μία φιάλη ουίσκι!

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr